Akciós digitális pH mérő

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

ApH mérés digitális pH mérővel nagy népszerűségnek örvendő digitális pH mérő akciónkat meghosszabbítjuk, így továbbra is nálunk vásárolhatja meg a legolcsóbban ezeket a pH-mérőket. A 0,1 pH mérési pontosságú AD 11 típusú pH mérő például 14.390 Ft helyett csak 9.800 Ft, a 0,01 pH mérési pontosságú AD 12 pedig 15.390 Ft helyett 12.800 Ft-ba kerül.

A digitális pH-mérő
- használata rendkívül egyszerű, bárki meg tudja tanulni
- kijelzője nagyon jól olvasható, nagy számokkal
- színes folyadékok (pl. eper cefre) esetében is pontos az eredmény (az indikátor papírnál a színes folyadékok megszínezik a papírt és így nem olvasható le az eredmény)
- megbízható, hosszú élettartamú
- pontos
- cseppálló, így némi víztől nem lesz semmi baja
- hordozható
- részletes magyar nyelvű használati utasítás
- bármilyen kérdés esetén a vásárlás után évekkel is segítünk

A digitális pH-mérők használhatók bármilyen folyadék savasságának vagy lúgosságának meghatározásához. Előszeretettel használják cefre készítésénél, medencék, akváriumok pH értékének beállításához, a szervezet lúgosítása során a lúgosítás eredményességének meghatározásához (vizelet kémhatásának megállapítására), a mezőgazdaságban a talaj savasságának vagy lúgosságának megállapítására valamint bármilyen egyéb víz és folyadék pH meghatározására.

A digitális pH-mérők nálunk mindig raktáron vannak, üzletünkben azonnal átvehetők illetve futárszolgálattal az országon belül bárhová kiszállítjuk a következő munkanapra (munkanapokon 10 óra előtt leadott rendelés esetén), utánvétes fizetési móddal.

Kérdésével és rendelésével kérjük, forduljon a 20/390-5475-ös telefonszámon rendelkezésre álló kollégánkhoz, szívesen állunk rendelkezésére.

Tags: 

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: