Karácsonyi ötletek ajándékozáshoz

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

A karácsonyi ünnepekre készülődve szeretnénk ajándékozási tippeket adni, szeretteink különböző kedvteléseire szabva.

Ünnepi nyitvatartás:
December 19, 20, 21: 9:00 - 13:00 és 14:00-17:00
December 22 (csütörtök) - január 2 (hétfő): zárva
Január 3 (kedd) - január 6 (péntek): leltározás, 9:00 és 12:00 óra között nyitva
 
Kiszállítás:
A kedd délig (dec. 20, 12:00) leadott és készleten lévő termékeket tartalmazó rendeléseket szerdán átadjuk a futárszolgálatnak, így karácsony előtt még időben kézhez fogja kapni.
2017-ben január 9-én indítjuk el az első csomagokat.

Benzinkút nem csak alkohol csapolásához

Alkohol csapoló benzinkút - ajándék férfiaknak és nőknekVicces, hasznos és kiváló ajándék még azoknak is, akiknek szinte mindenük megvan. Ötletes benzinkút, melyből alkoholt és más italokat is lehet csapolni. Ha szeretnél jó hangulatot teremteni, ezzel a vicces adagolóval ezt egyszerűen megteheted. Egyszerűen töltsd fel a tartályt valamilyen itallal (gyerekzsúrokon szörppel, felnőtt bulikon töménnyel), legyél te a kutas és töltsd meg a poharakat. A pisztolyos töltés annyira egyedi és különleges dolog, hogy biztos lehetsz benne, mindenki ki akarja majd próbálni.

Krómozott fém házú, részletesen kidolgozott, 60-as évekbeli benzinkút műanyag tartállyal és könnyen kezelhető adagolópisztollyal. Méretek: 50 cm magas, 900 ml-es tartály, töltőcső hossza: kb. 65 cm.

3 centes adagoló

3 centes, asztalra szerelhető ital adagolóHa valamilyen különleges de mégis olcsó ajándékot keresel, ennek örülni fogsz. Egyszerűen használható, az asztal lapjára rögzíthető ötletes adagoló, mely nagy segítség lesz koktélok készítésénél is. Különböző méretű palackokkal (0,7 és 1 liter között) használható.

Csak pálinkával, whiskyvel vagy más töménnyel használható. Alumínium vázas szerkezet, mely könnyen tisztítható.

A legkisebb működő lepárlónk

Mini pálinkafőző vörösrézből - olcsó ajándék a pálinka kedvelő férfiaknak2 dl üstméretű mini pálinkafőző aprócska pohárral, teamécses tartóval és teamécsessel. Mindez gyönyörű vörösrézből, fa lapra szerelve, a legapróbb részletekig gondosan kidolgozva. A lepárló fényesre van polírozva és hogy csillogását megtartsa, védőréteggel rendelkezik, melyet, ha használni szeretné, egyszerűen el lehet távolítani. Akár díszként is használhatja, de borpárlat készítésére is alkalmas.

Kiváló szórakozás baráti körben is.

Különleges füstölő és illóolaj párologtató

Füstölő és illóolaj párologtató - karácsonyi ajándék nőknek20 cm magas, teljesen fémből készült illat-tűzhely a füstölők, illóolajok és illatok szerelmeseinek. Ha szerettünk illóolajokat szeret elpárologtatni, füstölő kúpokat vagy tömjént égetne, esetleg csak egy teásbögrét szeretne felmelegíteni - ez a fantasztikus, láthatóan minden részletében kidolgozott illóolaj párologtató tűzhely a segítségére lesz.

Döbbenetesen részletgazdag kidolgozás, részletekig átgondolt és nagyon masszív kivitel. A mécses távolsága állítható, így tömjénhez is ideális választás.

Színváltozatok: fekete-fehér, zöld, antik vörösréz. A képen látható összes tartozékkal együtt szállítjuk.

Húsfüstölő több méretben

Füstölt hús otthon elkészítve - füstölő karácsonyra!

Gondolt már rá, milyen jó volna nyers sonkából otthon elkészíteni a füstölt sonkát? Mindig is szeretett volna saját füstölt árut készíteni, de nem volt hozzá megfelelő füstölője? Többféle méretben és kialakításban, raktárról szállítjuk az összes típust!

Egyre több ember jön rá, hogy valódi füstölt sonkát és kolbászt otthon is egyszerű készíteni. Nem kell hozzá más, mint a nyersanyag, némi fűszer és egy húsfüstölő. Egy húsfüstölővel ráadásul nem csak a sonkát lehet készíteni, hanem füstölt halat, kolbászt, szalonnát, sajtot - vagy akár füstölt tojást is.

Aszalógép - aszalt gyümölcs, zöldség és hús készítéséhez

Aszalógép akció - karácsonykor is!Elege van belőle, hogy a legtöbb bolti aszalt gyümölcs tartósítószereket és cukrot is tartalmaz? Szeretne egészségesen étkezni, gluténmentesen táplálkozni vagy fogyni? Kipróbálná, mennyire finomak a nyersételek, például a zöldségekből, gyümölcsökből készült kréker?

Minden konyhában helye van egy Biosec aszalógépnek, mely a fentieken túl nagy mértékben megkönnyíti a lisztmentes ételekre vagy a vegetáriánus konyhára átállók dolgát. Legyen finom, ami egészséges!

Vörösréz edények - A kulináris élvezetek kedvelőinek

Vörösréz edény, serpenyő, lábos, cataplana, habüstHa valaki nem csak enni, hanem főzni is szeret, akkor ideje meglepni valamivel, aminek garantáltan örülni fog, például egy vörösréz lábossal, serpenyővel, habüsttel vagy mondjuk cataplana-val. Ezek ráadásul nem csak a profi séfek kedvencei, hanem olcsóbbak is, mint a jó minőségű fém lábasok.

A különböző méretű vörösréz edényeken kívül valódi krampampuli készítő és hagyományos, kiváló minőségű tűzzománc bevonattal rendelkező paella tál is kapható nálunk. 

Vörösréz pálinkafőzők minden méretben

CopperGarden pálinkafőzőkCopperGarden pálinkafőzők - kézi kovácsolással, vastag és kiváló minőségű vörösrézből. Válassza a valódi márkát és élvezze a pálinkafőzést és eredményét.bA pálinkafőzéshez használatos, közismert kisüsti pálinkafőzőt (alembik) három változatban is kínáljuk: kedvező árú szegecselt, 200 év múlva is tömített forrasztott és örök életű prémium.

Az arab pálinkafőző széles sisakkal és lejtő páracsővel rendelkezik, pálinkafőzéshez javasoljuk.

Illóolajok kinyerésére való lepárlók

Illóolaj lepárló - kolonnás alembikÉrdemtelenül keveset lehet az illóolaj lepárlásáról hallani. Illóolajok kinyerésére alkalmas, természetesen vörösréz lepárlóink egészen kicsi, 0,5 literes mérettől kaphatók.

Értékelhető mennyiségű illóolajat a legtöbb illóolajat is tartalmazó növény esetében az 5 literes mérettől kapunk. Ingyenes kiszállítás az ország területén belül bárhová!

Dekorációs pálinkafőző - Ilyen biztosan nincs még neki sem

Dekor pálinkafőző ajándékbaFényesre polírozott, dekorációnak használható, vörösréz pálinkafőző, vörösréz lapra szerelve, mini hűtővel együtt. Kapható tolltartós és palacktartós változatban is.

Nagyszerű ajándék minden pálinka mesternek és pálinkásüveg gyűjtőnek, ráadásul ha fel is tölti, akkor vészhelyzetben gyorssegélyként is használható. :)

Szakkönyvek

Szakkönyv, a tradicionális lepárlás művészeteIllóolaj lepárlás, pálinkafőzés, sajt készítés, aszalás, hús- vagy halfüstölés, hurka/kolbász/szalámi készítés? Nálunk mindehhez megtalálja a megfelelő szakkönyvet. A fenti ajándéktárgyakon felül még számtalan más különlegesség található nálunk, érdemes az ajándék ötletek menüben szétnézni, illetve ha célirányosan, bizonyos érdeklődési kör szerint nézelődik, akkor az adott menüpontban (pl. gyümölcslé készítés, aszalás, dugózás, mérőeszközök, stb.).

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: