Fa lapra szerelt mini alembik lepárló

Nemzeti ünnep és szabadság miatt üzletünk augusztus 20 és 24 között zárva lesz.
Előre is köszönjük megértésüket.
Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
  • Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
  • Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
  • Fa lapra szerelt mini alembik lepárló

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-5112
18 900 Ft
Szállítási súly: 
0.82 kg
Sajátosságok: 
Szélesség kb. 15,5 cm, mélység kb. 8,5 cm, magasság kb. 21,5 cm.
Szállítási idő: 
Szállítás több mint 1 hét

A legkisebb működő pálinkafőzőnk, mely kiváló ajándék. Ha elege van a tucat ajándékokból, és valami egyedivel szeretné meglepni szerettét, akkor megtalálta a megfelelő darabot.

Eredeti CopperGarden, aprócska pálinkafőző, mely nagyobb testvéreinek pontos másolata.

2 dl üstméretű, polírozott vörösréz lepárló kovácsoltvas tartóra helyezve, mely elegáns módon egy fa lapra került rögzítésre. Tartozéka egy teamécses valamint egy aprócska vörösréz csésze is, melyben felfogható a párlat. Csodálatos ajándék akár saját magunknak is.

Ez a készülék a legkisebb "valódi" lepárlónk, mely azonban valódi pálinkafőzésre mérete miatt nem használható (bár elméletileg alkalmas volna rá), viszont a védőréteg eltávolítása után tökéletes egy baráti körben elköltött vacsora attrakciójaként borpárlat készítésére.

Védőréteg eltávolítása: minden darabot kb. 15 percen át forraljunk szódás vízben. Szóda port (Na2CO3) drogériákban, gyógyszertárakban lehet kapni. Literenként fél teáskanálnyit tegyen a vízbe belőle. 15 perc forralás után ki lehet belőle venni a darabokat. Mos már le lehet róla húzni a védőréteget. Ezt követően vízzel mossa át és törölje szárazra.

Az egyes képeken a fa lapon látható vörösréz tábla nem a készülék tartozéka, csak azt hivatott bemutatni, hogy akár egyedi felirattal is el lehet látni a lepárlót.