Fa lapra szerelt mini alembik lepárló

Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
  • Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
  • Fa lapra szerelt mini alembik lepárló
  • Fa lapra szerelt mini alembik lepárló

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-5112
18 900 Ft
Szállítási súly: 
0.82 kg
Sajátosságok: 
Szélesség kb. 15,5 cm, mélység kb. 8,5 cm, magasság kb. 21,5 cm.
Szállítási idő: 
Szállítás több mint 1 hét

A legkisebb működő pálinkafőzőnk, mely kiváló ajándék. Ha elege van a tucat ajándékokból, és valami egyedivel szeretné meglepni szerettét, akkor megtalálta a megfelelő darabot.

Eredeti CopperGarden, aprócska pálinkafőző, mely nagyobb testvéreinek pontos másolata.

2 dl üstméretű, polírozott vörösréz lepárló kovácsoltvas tartóra helyezve, mely elegáns módon egy fa lapra került rögzítésre. Tartozéka egy teamécses valamint egy aprócska vörösréz csésze is, melyben felfogható a párlat. Csodálatos ajándék akár saját magunknak is.

Ez a készülék a legkisebb "valódi" lepárlónk, mely azonban valódi pálinkafőzésre mérete miatt nem használható (bár elméletileg alkalmas volna rá), viszont a védőréteg eltávolítása után tökéletes egy baráti körben elköltött vacsora attrakciójaként borpárlat készítésére.

Védőréteg eltávolítása: minden darabot kb. 15 percen át forraljunk szódás vízben. Szóda port (Na2CO3) drogériákban, gyógyszertárakban lehet kapni. Literenként fél teáskanálnyit tegyen a vízbe belőle. 15 perc forralás után ki lehet belőle venni a darabokat. Mos már le lehet róla húzni a védőréteget. Ezt követően vízzel mossa át és törölje szárazra.

Az egyes képeken a fa lapon látható vörösréz tábla nem a készülék tartozéka, csak azt hivatott bemutatni, hogy akár egyedi felirattal is el lehet látni a lepárlót.