Prestige svéd aromák

Üzletünk december 15-én, szombaton zárva tart.
Előre is köszönjük megértésüket.
Ünnepi nyitva tartás: utolsó munkanpunk idén december 20, csütörtök.
Prestige svéd aromák
Prestige svéd aromák
  • Prestige svéd aromák
  • Prestige svéd aromák

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
G-9004
1 050 Ft
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
Kiváló minőségű eszencia 0,75 liter, nagyszerű abszint elkészítéséhez. A PRO sorozat a Prestige cég legjobb minőségű eszenciát tartalmazza. A Magyar Abszint Társaság független tesztje alapján is ajánlott termék. Összetétel: 22 növény természetes aromái, főként vermut és ánizs, citromsav (E 330), színező anyagok E104, E123 és E131. Természetes thujon tartalom kb. 25 mg palackonként. 20 ml-es palack. Elkészítés: szüksége lesz az aromán kívül semleges ízű, 96, 60 vagy 50%-os alkoholra, cukorra és lágy vízre (pl. desztillált víz). Döntse el, milyen erősre szeretné az italt készíteni, normál esetben 50 és 75% között szokott lenni az alkohol tartalma. Ezen felül az is az Ön döntésétől függ, hogy mennyire legyen édes az ital, lehet egészen édes és alig édes is, az ízlésétől függően. Vegyen elő egy  széles nyakú edényt, töltse bele az alkoholt. Ha szükséges, a vizet folyamatos keverés mellett, kis adagokban és lassan adja az alkoholhoz (ne fordítva!), míg a megfelelő töménységű alkoholt nem kapja. Öntse az alkoholt egy literes üvegekbe, majd minden üvegbe öntsön bele egy üveg (20 ml) eszenciát és adja hozzá a kívánt mennyiségű cukrot. Alaposan keverje össze és már fogyasztható is.
Szállítási idő: 
Készleten

Mindenkinek vannak jól bevált likőr receptjei, és ki ne próbált volna már ágyas párlatot készíteni? De vajon mit tehetünk, ha valami másra szomjazunk?

Svédországban 30 éve ugyanezt a kérdést tette fel magának néhány fiatal, majd megalapították a "Prestige" márkát. Számtalan találmány - például az első turbó élesztő kifejlesztése - származik tőlük, valamint azalkoholkészítéshez használatos aromák terén is egy új, prémium minőséget alkottak.

A Prestige aromák használata egyszerű, csupán semleges ízű alkoholhoz (például vodkához) kell keverni, összerázni és már fogyasztható is. Szinte bármelyik, boltban kapható rövid italhoz van Prestige aroma, mellyel az eredetihez megszólalásig hasonló ital készíthető.

Hasonló termékek