Brandy, borpárlat aroma, eszencia

Ambrózia pro francia brandy eszencia
Ambrózia pro francia brandy eszencia
  • Ambrózia pro francia brandy eszencia
  • Calvados (almabor párlat) eszencia
  • Marty Romin brandy eszencia
  • Grappa (törköly) eszencia
  • Prestige használati utasítás

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
56018
850 Ft
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
Kiváló minőségű eszencia 0,75 liter különleges francia borpárlat elkészítéséhez. A PRO sorozat a Prestige cég legjobb minőségű eszenciát tartalmazza. Összetétel: természetes és természetazonos konyak aroma, konyak olaj, tölgyfa kivonat. 20 ml-es palack.
Szállítási idő: 
Készleten

Alkoholfélék ízesítésére szolgáló brandy (borpárlat) aroma, mellyel otthon pillanatok alatt elkészítheti kedvenc alkoholos italát.

Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, természetes és természetazonos aromákból készült, valódi eszenciákból és aromákból, melyekkel Ön is elkészítheti kedvenc italát. Ezek az aromák nem a megszokott sütőaroma minőségűek, az elkészült ital megszólalásig hasonlít az eredetire! Tegyen egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

A brandy (borpárlat) készítése aromából nem csak szórakoztató, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani.

Ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el egy palacknyi brandy (borpárlat) nagyon olcsó, legfeljebb egy-két ezer forintba kerül! Saját ízanyagokkal is rendelkező alkohol felhasználása esetén az eszenciában lévő ízek esetleg nem tudják ezt az aromát elnyomni, ezért lehetőleg semleges ízű alkoholt válasszon alapként.

A szeszes italok elkészítése során a gyártók is sokszor használnak hozzáadott anyagokat. Van, hogy egy alkoholféle aranysárga színe nem a hordós érlelésből, lágy íze nem a kortól származik. Ezekhez az italokhoz készítőik aroma- és színező anyagokat adnak. Ezek sora a cukron (karamellen) át a természetes anyagokon keresztül (például mogyoró darabok, fa chips vagy gyümölcslé koncentrátum) egészen a mesterséges módon előállított aromákig terjed. Ha igazi, természetesen tiszta italt szeretne inni, akkor készítsen pálinkát, mely kizárólag a gyümölcsökből származó ízeket fogja tartalmazni.

Típusok: francia brandy (borpárlat), calvados (almabor párlat), marty romin brandy, törkölypálinka (grappa), xo, valamint JAR brandy.

Adagolás:
  • Prestige aromák: egy flakon 0,75 liternyi ital elkészítéséhez elegendő (20 ml-es üveg flakon)
  • JAR aromák: egy flakon 20-30 liternyi ital elkészítéséhez elegendő (10 ml-es cseppentős flakon)

Hasonló termékek

Gyümölcs aroma, eszencia

FlavourArt aromák különböző ízekben
650 Ft

Likőr, keserűlikőr, gyomorkeserű aroma, eszencia

Angostura keserűlikőr eszencia
650 Ft