Likőr, keserűlikőr, gyomorkeserű aroma, eszencia

Üzletünk december 15-én, szombaton zárva tart.
Előre is köszönjük megértésüket.
Ünnepi nyitva tartás: utolsó munkanpunk idén december 20, csütörtök.
Angostura keserűlikőr eszencia
Angostura keserűlikőr eszencia
  • Angostura keserűlikőr eszencia
  • Blue curacao eszencia
  • Ír kávélikőr eszencia
  • Jakt (Jägermeister) eszencia
  • Német keserűlikőr eszencia
  • Toffee eszencia
  • Prestige használati utasítás

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
G-9028
650 Ft
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
Az encián, keserűnarancs, szegfűszeg, kardamom, fahéj és kínafa felhasználásával készülő Angostura keserűlikőrt koktélok és sütemények ízesítéséhez használják. Húsfélék és halak szószát is előszeretettel ízesítik vele.
Szállítási idő: 
Készleten

Alkoholfélék ízesítésére szolgáló likőr aroma, mellyel pillanatok alatt elkészítheti otthon saját kedvenc italát. Egy kis házi varázslat.

Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, természetes és természetazonos aromákból készült, valódi eszenciákból és aromákból, melyekkel Ön is elkészítheti kedvenc italát. Ezek az aromák nem a megszokott sütőaroma minőségűek, az elkészült ital megszólalásig hasonlít az eredetire! Tegyen egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

A likőr készítése aromából nem csak szórakoztató, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani.

Ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el egy palacknyi likőr (például Hubertus, Jägermeister, tojáslikőr, triple sec) nagyon olcsó, legfeljebb egy-két ezer forintba kerül! Saját ízanyagokkal is rendelkező alkohol felhasználása esetén az eszenciában lévő ízek esetleg nem tudják ezt az aromát elnyomni, ezért lehetőleg semleges ízű alkoholt válasszon alapként.

A szeszes italok elkészítése során a gyártók is sokszor használnak hozzáadott anyagokat. Van, hogy egy alkoholféle aranysárga színe nem a hordós érlelésből, lágy íze nem a kortól származik. Ezekhez az italokhoz készítőik aroma- és színező anyagokat adnak. Ezek sora a cukron (karamellen) át a természetes anyagokon keresztül (például mogyoró darabok, fa chips vagy gyümölcslé koncentrátum) egészen a mesterséges módon előállított aromákig terjed. Ha igazi, természetesen tiszta italt szeretne inni, akkor készítsen pálinkát, mely kizárólag a gyümölcsökből származó ízeket fogja tartalmazni.

Típusok: amaretto mandulalikőr, blue curacao, comapdre (campari), ír kávélikőr, ír krémlikőr, jakt (jägermeister), svájci csokoládé likőr mandulával, tofee, triple sec.

Hasonló termékek

Gyümölcs aroma, eszencia

FlavourArt aromák különböző ízekben
650 Ft