Ouzo, ánizs, Abszint aroma, eszencia

Ouzo eszencia
Ouzo eszencia
  • Ouzo eszencia
  • Abszint eszencia
  • Black sambuca eszencia
  • Prestige használati utasítás

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
G-9004
1 050 Ft
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
Kiváló minőségű eszencia 0,75 liter, nagyszerű abszint elkészítéséhez. A PRO sorozat a Prestige cég legjobb minőségű eszenciát tartalmazza. A Magyar Abszint Társaság független tesztje alapján is ajánlott termék. Összetétel: 22 növény természetes aromái, főként vermut és ánizs, citromsav (E 330), színező anyagok E104, E123 és E131. Természetes thujon tartalom kb. 25 mg palackonként. 20 ml-es palack. Elkészítés: szüksége lesz az aromán kívül semleges ízű, 96, 60 vagy 50%-os alkoholra, cukorra és lágy vízre (pl. desztillált víz). Döntse el, milyen erősre szeretné az italt készíteni, normál esetben 50 és 75% között szokott lenni az alkohol tartalma. Ezen felül az is az Ön döntésétől függ, hogy mennyire legyen édes az ital, lehet egészen édes és alig édes is, az ízlésétől függően. Vegyen elő egy  széles nyakú edényt, töltse bele az alkoholt. Ha szükséges, a vizet folyamatos keverés mellett, kis adagokban és lassan adja az alkoholhoz (ne fordítva!), míg a megfelelő töménységű alkoholt nem kapja. Öntse az alkoholt egy literes üvegekbe, majd minden üvegbe öntsön bele egy üveg (20 ml) eszenciát és adja hozzá a kívánt mennyiségű cukrot. Alaposan keverje össze és már fogyasztható is.
Szállítási idő: 
Készleten

Alkoholfélék ízesítésére szolgáló ouzo, ánizs és abszint aroma, mellyel pillanatok alatt elkészítheti otthon saját kedvenc italát.

Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, természetes és természetazonos aromákból készült, valódi eszenciákból és aromákból, melyekkel Ön is elkészítheti kedvenc italát. Ezek az aromák nem a megszokott sütőaroma minőségűek, az elkészült ital megszólalásig hasonlít az eredetire! Tegyen egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

Az ouzo, ánizs és abszint készítése aromából nem csak szórakoztató, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani.

Ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el egy palacknyi ouzo, ánizs vagy abszint nagyon olcsó, legfeljebb pár ezer forintba kerül! Saját ízanyagokkal is rendelkező alkohol felhasználása esetén az eszenciában lévő ízek esetleg nem tudják ezt az aromát elnyomni, ezért lehetőleg semleges ízű alkoholt válasszon alapként.

A szeszes italok elkészítése során a gyártók is sokszor használnak hozzáadott anyagokat. Van, hogy egy alkoholféle aranysárga színe nem a hordós érlelésből, lágy íze nem a kortól származik. Ezekhez az italokhoz készítőik aroma- és színező anyagokat adnak. Ezek sora a cukron (karamellen) át a természetes anyagokon keresztül (például mogyoró darabok, fa chips vagy gyümölcslé koncentrátum) egészen a mesterséges módon előállított aromákig terjed. Ha igazi, természetesen tiszta italt szeretne inni, akkor készítsen pálinkát, mely kizárólag a gyümölcsökből származó ízeket fogja tartalmazni.

Típusok: abszint, black sambuca, ouzo (ánizs).

Hasonló termékek

Gyümölcs aroma, eszencia

FlavourArt aromák különböző ízekben
650 Ft

Likőr, keserűlikőr, gyomorkeserű aroma, eszencia

Angostura keserűlikőr eszencia
650 Ft