Whisky aroma, eszencia

Ambrózia pro whisky eszencia
Ambrózia pro whisky eszencia
  • Ambrózia pro whisky eszencia
  • Baltimore whisky eszencia
  • Canadian whisky eszencia
  • Ír whisky eszencia
  • Malt whisky eszencia
  • Prestige aromák használati utasítás

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
56070
850 Ft
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
Kiváló minőségű eszencia 0,75 liter arany színű, tiszta, hosszú és teljes aromájú single malt skót whisky elkészítéséhez. Érezni lehet rajta a tölgyfa hordós érlelés ízét. Némileg narancsos, gyümölcsös jellegű. A PRO sorozat a Prestige cég legjobb minőségű eszenciát tartalmazza, a PRO sorozaton belül pedig az "Ambrózia" nevet kiérdemelt típusok pedig ezen belül is a legjobbak. Összetétel: természetes whisky aroma és tölgyfa kivonat, karamell
Szállítási idő: 
Készleten

Alkohol ízesítésére szolgáló whisky aroma, mellyel otthon is elkészítheti saját italát.

Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, természetes és természetazonos aromákból készült, valódi eszenciákból és aromákból, melyekkel Ön is elkészítheti kedvenc italát. Ezek az aromák nem a megszokott sütőaroma minőségűek, az elkészült ital megszólalásig hasonlít az eredetire! Tegyen egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

A whisky készítése aromából nem csak szórakoztató, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani.

Ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el egy palacknyi whisky nagyon olcsó, legfeljebb egy-két ezer forintba kerül! Saját ízanyagokkal is rendelkező alkohol felhasználása esetén az eszenciában lévő ízek esetleg nem tudják ezt az aromát elnyomni, ezért lehetőleg semleges ízű alkoholt válasszon alapként.

A szeszes italok elkészítése során a gyártók is sokszor használnak hozzáadott anyagokat. Van, hogy egy alkoholféle aranysárga színe nem a hordós érlelésből, lágy íze nem a kortól származik. Ezekhez az italokhoz készítőik aroma- és színező anyagokat adnak. Ezek sora a cukron (karamellen) át a természetes anyagokon keresztül (például mogyoró darabok, fa chips vagy gyümölcslé koncentrátum) egészen a mesterséges módon előállított aromákig terjed. Ha igazi, természetesen tiszta italt szeretne inni, akkor készítsen pálinkát, mely kizárólag a gyümölcsökből származó ízeket fogja tartalmazni.

Típusok: ambrózia pro single malt skót whisky, baltimore whisky (füstös, tölgyfa hordós skót whisky), canadian whisky, ír whisky, malt whisky (blended scotch whisky füstös ízzel), bourbon whisky

Hasonló termékek

Gyümölcs aroma, eszencia

FlavourArt aromák különböző ízekben
650 Ft