Érlelő fahordó szett

Érlelő fahordó szett, barna színű
Érlelő fahordó szett, barna színű
  • Érlelő fahordó szett, barna színű
  • Érlelő fahordó szett, világos színű

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
F-3002
98 000 Ft
Szállítási súly: 
8.5 kg
Szállítási idő: 
Szállítás 1 héten belül

Három darabos, valódi spanyol, belülről égetett fahordó készlet amerikai fehér tölgyből pálinka, bor, whisky érleléséhez.

Ez a fahordó egy olyan spanyol családi vállalkozás remeke, mely a hordókat hagyományos módon, sok szeretettel és kézi erővel készíti el. Csak a legjobb alapanyagokat használják fel, és különlegesen nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a feldolgozás módjára.

A hordók amerikai fehér tölgyből készülnek, mely a legjobb fafajta az értékes italok hordós tárolására, és lakkozott vas abroncsok erősítik. Minden hordó belülről égetett és mosott.

A hordókat fém csappal és fa tartóval, valamint egy dugóval együtt szállítjuk.

Ideális whisky, brandy és finom pálinka érlelésére.

Világszerte a spanyol hordókat a legnemesebb párlatok nemesítésére használják. Először olcsóbb bort vagy pálinkát öntsön bele, mert a hordó íze a kis mérete miatt igen intenzíven megy át először az italba, és ez egy drága pálinka zamatát elnyomná, egy gyengébb minőségűnek viszont jót tesz.

Kellemes vanília illatokat és finom tanninokat kölcsönöz az italnak. A hordó sötétbarna vagy világos színű, kérjük, a kívánt színt a megrendelés során írja be a megjegyzés rovatba.

Az érlelő fahordó kezeléséről javasoljuk, olvassa el cikkünket.