gabonacefre

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Cefréző, erjesztő tartály (tojás alakú)
A biodinamikus erjesztés követelményeinak megfelelő erjesztő tartály. Aranymetszés arányú erjesztő és tároló tojás forma mindenféle sarok és él nélkül.
Tejsav
Cefre és más élelmiszerek savfokának beállítására használható tejsav.
Whisky turbó élesztő gabonacefréhez
Gabonacefre erjesztéséhez javasolt turbó élesztő,mely tartalmazza az élesztőtápot és amiloglükozidázt is.
Műanyag leeresztő csap
Cefréző és tároló hordókhoz használható leeresztő csap több kivitelben.
Gumidugó kotyogóhoz, 17 mm átmérő, SPEIDEL
Kúpos gumidugó a középen a Speidel kotyógóhoz megfelelő lyukkal.
Keményítő bontó amiláz enzim 150 liter cefréhez (GA 500, 30 ml)
Keményítő tartalalmú cefrék (gabona, burgonya) készítéséhez ajánlott enzim, mely lebontja a keményítőt erjeszthető cukorrá.
Élesztőtáp, 10 gramm
A fajélesztő megfelelő szaporodása érdekében érdemes élesztőtápot adni a cefréhez, főként ha hibás gyümölcs is cefrézésre került.
Nemesacél Speidel golyós csap, 1", az erjesztő tojáshoz
Speidel golyós csapok többféle méretben és kivitelben.
Habzásgátló
Nagyon kiadós és hatékony habzásgátló, melyet ha a cefréhez adagol, akkor mind a cefrézés, mind a pálinkafőzés során meggátolja a habzást.
A cefréző hordók lezárásához ajánlott kotyogó, mely kiengedi a képződő gázokat és megakadályozza a külső levegő bejutását.

Oldalak

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - gabonacefre csatornájára