Nemesacél úszófedeles tartály tároláshoz és sterilizáláshoz, SPEIDEL

Nemesacél úszófedeles tartály
Nemesacél úszófedeles tartály
Cikkszám:
47050
Szállítási súly: 
8 kg
Sajátosságok: 
35 cm átmérő, 76,5 cm magasság
Elérhetőség: 
Készleten
75 900 Ft

Termékinformáció

Nemesacél úszófedeles tartály tároláshoz és sterilizáláshoz, SPEIDEL

Must és gyümölcslé konzerváló szer nélküli tárolására. Merülőforraló segítségével gyümölcslé sterilizálására is használható.

A SPEIDEL úszófedeles tartályban akár hónapokig tárolható úgy a gyümölcslé, hogy naponta csapol belőle, mégsem erjed meg vagy válik keserűvé. Tárolhat benne akár erjedt mustot vagy bort is.

A tartály nem csak teletöltve használható, az úszófedélnek köszönhetően ugyanis a tartály belső mérete a benne lévő folyadék mennyiségéhez igazodik: a fedél mindig a folyadék tetején úszik, ezért automatikusan lesüllyed, ha csapol a tartályból és nem enged teret a levegőnek.

A sterilizálást (tehát amikor a merülőforralóval felmelegíti a folyadékot) akár csak 50%-ig feltöltött tartály esetén is el lehet végezni, a tárolás során pedig bármilyen kevés folyadék is lehet benne.

A tároláshoz szükséges légmentességet a legfinomabb, orvosi tisztaságú paraffin olaj garantálja. Ennek köszönhetően marad hónapokig friss a gyümölcslé. Már a rómaik is olajat használtak a bor levegőtől történő elzárására, így növelve meg eltarthatóságát.

Ez a tartály nemesacélból készül, mely élelmiszerbarát anyag és egyáltalán nem engedi át a levegőt, így az aroma anyagok sem szabadulnak ki, sőt, a gyümölcssav sem marja meg. A nemesacél ízbeli változást nem okoz a benne tárolt élelmiszerben. Kívülről és belülről egyaránt egyszerűen tisztítható, tükörsima felületű a tartály. Az illesztési pontok a tartósság érdekében forrasztottak, nem pedig csavarozottak. Made in Germany.

Részei:

 • 1x nemesacél tartály, V2A nemesacélból (régebbi megnevezése szerint 1.4301 vagy X5CrNi18-10) 1,7 mm falvastagsággal
 • 1x kifolyócső csatlakozó csonk, R 3/4" méretű, a tartály aljának szintje alatt elhelyezve, így szinte minden csepp gyümölcslé kifolyik rajta keresztül
 • 1x műanyag (PE) csap, 3/4" méretű
 • 1x nemesacél úszófedél gömb formájú gombbal
 • 1x nemesacél porvédő fedél gömb formájú gombbal
 • 1x 1 liter vazelin olaj (65 literes tartálynál kb. 0,5 liter, 110 literesnél kb. 0,7 liter, 170 literesnél kb. 1 liter vazelin olajra van szükség feltöltésenként az úszófedél alá a légmentesség biztosításához)

Ingyenes kiszállítás Magyarország területén belül. Kizárólag előre utalást követően tudjuk a terméket kiszállítani (az adott termék 300 cm csomagkörméret (2a+2b+c) feletti méretű, a terméket nem a GLS futrászolgálattal, hanem szállítmányozó céggel szállíttatjuk ki, így azonban sajnos csak előre fizetésre van lehetőség, utánvétes fizetésre nincs), személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetés is lehetséges.

Videó

Hasonló termékek

Cefréző, tároló és szállító tartály, SPEIDEL
Ez a nagyüzemi, ipari felhasználásra is javasolt cefréző tartály élelmiszerbarát és UV álló PE anyagból készül.
Speidel gyümölcsdaráló munka közben
Megbízható, hatékony és könnyen kezelhető német Speidel gyümölcsdaráló azoknak, akik igazán gyorsan akarnak végezni a darálással.
Gyümölcslé sterilizáló szett, SPEIDEL
Gyümölcslé tárolásához és sterilizálásához használható szett otthoni és kisüzemi célra. A tartály falvastagsága 1,7 mm.
Hidraulikus prés (90 literes)
Speidel hidraulikus prések mindenféle gyümölcs hatékony, gyors és egyszerű préseléséhez. Kis- és nagyüzemi célra javasoljuk. A préseléshez áramra és emberi izomerőre nem lesz szüksége.
Speidel nemesacél nyomásálló hordó
Cider, habzóbor, bor, must és szóda készítéséhez, sör tárolásához javasolt Speidel nemesacél nyomásálló hordó.
Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

 • hétfő: 9-14
 • kedd: 9-19
 • szerda: 9-14
 • csütörtök: 9-14
 • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.

Aroma, esszencia címkék