Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL

Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL
Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL, felülről
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL, bontott rajz
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL, nyomásszabályozó
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL, fedél gyorszárral
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL, gyümölcslé kifolyó nyílás
 • Hidraulikus gyümölcsprés, nemesacél, SPEIDEL belseje (membrán)
Cikkszám:
22620-01
Szállítási súly: 
14 kg
Elérhetőség: 
Készleten
259 000 Ft

Termékinformáció

Hidraulikus gyümölcsprés nemesacélból, 20 és 40 liter méretben, SPEIDEL. Egyszerűen és kényelmesen használható, nagyon hatékony préselési módszer.

A 90 és 180 literes hidropréseket itt találja.

A Speidel gyártmányú hidraulikus gyümölcsprés minden bizonnyal a legkényelmesebb módja a gyümölcsök nagy mennyiségben történő kipréselésének.

Ez az új, 2018-ban megjelent típus immár teljesen nemesacélból készül, így egyszerűbben, gyorsabban tisztítható. Fedelének zárása gyorszárral történik.

A préseléshez áramra és emberi izomerőre nem lesz szüksége

Használható szőlő és más bogyós gyümölcsű és almás termésű gyümölcsökhöz, citrus félékhez, paradicsomhoz és akár a lépből méz kinyeréséhez is.

Egyszerűen fent töltse be a gyümölcsöt, zárja le a tetőt, csatlakoztassa a vezetékes víz hálózatra a készüléket majd nyissa ki a vízcsapot. A víznyomás normál hálózati víz esetében a 40 literes készüléknél 20 tonnás préselő erőt fejt ki a gyümölcsre. Az inox acél préselő dobon található igen vékony, hosszúkás nyílásokon a gyümölcslé könnyen távozik, a préselés nagyon gyors és energiatakarékos módon megy végbe (15 kg almából akár 10 liter almalevet nyerhet). A kinyert gyümölcslé tökéletes akár friss fogyasztásra, palackozásra, tartósításra és bármilyen továbbfeldolgozásra (például cefrézésre vagy bor készítéséhez) is.

A Speidel hidraulikus prés akkor is tökéletesen működik, ha nincs tele: tehet bele bármilyen kevés gyümölcsöt, kiváló préselési eredményt fog kapni.

Műszaki adatok:

 • Normál, 3/4"-os, menetes GEKA sárgaréz gyorscsatlakozó a vízhez (a tömlővéges GEKA sárgaréz csatlakozó vásárolható tartozék)
 • Nyomásmentesítő szelep mérete: 3/4"
 • CE minősítéssel rendelkezik.

A gyümölcspréshez természetesen hozzácsomagoljuk az alábbi videófilmben is látható szűrőzsákot, mely megakadályozza a nemesacél dobon lévő kifolyó nyílások eltömődését (a szűrőzsák természetesen mosható) és a spriccelésvédő borítást is, melyet nagyon nedvdús gyümölcsök esetében érdemes a prés külsejére húzni.

A megfelelő préselési eredmény miatt préselés előtt a gyümölcs előzetes aprítása vagy darálása szükséges, melyhez a Speidel darálót javasoljuk.

Mivel a Speidel hidraulikus préssel várhatóan hosszú évtizedeken keresztül fog dolgozni, nálunk a hozzá való tartozékok is megtalálhatók, melyeket itt talál.

 

Videó

Hasonló termékek

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

 • hétfő: 9-14
 • kedd: 9-19
 • szerda: 9-14
 • csütörtök: 9-14
 • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.