Ingyenes pH-mérés digitális pH-mérővel

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Idén is szokásunk szerint ingyenesen megmérjük cefréjének a pH értékét (savfokát) digitális pH-mérővel. Nincs kupon, nincsenek kötöttségek: csak jöjjön be üzletünkbe (Budapest, XI., Vahot u. 6, a Bikás domb metrómegállónál), hozzon magával egy kis (fél deci) mintát a cefréből és pillanatok alatt tudni is fogja az eredményt.

Mivel a cefre pH-ja az erjedés során változik, érdemes többször is megmérni, akár naponta ellenőrizve azt. A savfokot a cefrézés során 3,0-3,2 pH értékre érdemes beállítani. A megfelelő pH beállításával gátoljuk a nem kívánatos baktériumok elszaporodását valamint egyes gyümölcsöknél jelentős kihozatal javulást is el lehet érni vele.

Használja ki ezt a lehetőséget és ellenőrizze cefréje pH értékét, valóban ingyen, akárhány alkalommal. Szeretettel várjuk nálunk!

Tags: 

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák