Ma megrendeli, holnap kiszállítjuk

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Nálunk a legtöbb termék raktáron van, így gyorsan teljesítjük a rendeléseket. A munkanapokon 10 óráig leadott rendelést - amennyiben a rendelt termék raktáron van - még aznap gondosan becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így következő munknap kiszállításra kerül.

A csomag feladásakor e-mailben értesítjük Önt a másnapi kiszállításról (kiszállítás csak munkanapokon történik). A következő, a kiszállítás napjának reggelén elküldött e-mail tartalmazza a futár telefonszámát és egy 3 órás időintervallumot a várható kézbesítésről, így Önnek nem kell egész nap a futárt várnia.

Cégünk családi vállalkozás, mely 2010 óta foglalkozik pálinkafőzőkkel és a pálinkafőzés kellékeivel. Választékunkat azóta az élelmiszerfeldolgozás számtalan területére bővítettük, így jelenleg húsfüstölőkön át a gyümölcslé készítés gépein (gyümölcsdarálás, hidraulikus gyümölcspréselés, gyümölcslé sterilizálás) keresztül az aszalásig minden olyan területtel foglalkozunk, mely lehetővé teszi minőségi bio élmiszerek készítését otthon és ipari méretben. Célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen velünk, ezért kérjük, bármilyen kérdése felmerül, ne habozzon, lépjen azonnal kapcsolatba velünk.

Üzletünkben természetesen személyes átvételre is van lehetőség, szeretettel várunk minden érdeklődőt nálunk.

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: