Svéd csúcstechnika - nem aroma, esszencia!

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Alkohol készítés másként

Mindenkinek vannak jól bevált likőr receptjei, és ki ne próbált volna már ágyas párlatot készíteni? De vajon mit tehetsz, ha valami mást is szeretnél kipróbálni?

Prestige svéd esszencia kiskeresekdelem és nagykereskedelem.Svédországban 30 éve ugyanezt a kérdést tette fel magának néhány fiatal, majd megalapították a "Prestige" márkát. Számtalan találmány - például az első turbó élesztő kifejlesztése - származik tőlük, valamint az alkoholkészítéshez használatos aromák terén is egy új, prémium minőséget alkottak. 

Az esszencia egy olyan kiemelkedő minőségű aroma, mely természetes kivonatokat tartalmaz, a vele elkészített ital minősége vetekszik az eredetiével. Mivel az eredetivel azonos íz- és zamatanyagokat tartalmaz, a Prestige esszenciák használata egyszerű, csupán semleges ízű alkoholhoz (például vodkához) kell keverni, összerázni és már fogyasztható is. Szinte bármelyik, boltban kapható rövid italhoz van Prestige esszencia, mellyel az eredetihez megszólalásig hasonló ital készíthető.

A Pálinkaüst.hu mostantól a Prestige hivatalos hazai kis- és nagykereskedése, így mostantól nálunk a gyártó teljes választéka megtalálható, sőt, viszonteladókat is kiszolgálunk.

Főbb kategóriák: gyümölcsbrandy (borpárlat, konyak)likőrtequilaginrumouzoabszintwhisky, fachips.

Tegyél te is egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

Brandy, borpárlat, cognac, konyak aroma, esszencia
 
Gin aroma, esszencia
 
Gyümölcs aroma, esszencia
 
 
 
Rum aroma, esszencia
 
Tequila aroma, esszencia
Whisky aroma, esszencia
Tolgyfa chips fahordós érlelés helyett

 

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: