Virág eszenciák érkeztek

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Virág aromák érkeztek! Rózsa, ylang-ylang, ibolya és jázmin ízben kaphatók ezek a kivonatok.

Különleges virág eszenciák érkeztek

A méltán közkedvelt Flavour Art természtes gyümölcs aromák mellett most már - mivel nagyon sokan kértétek - virág (rózsa, ylang-ylang, ibolya, jázmin), bourbon vanília, füst és tölgyfa aroma is kapható nálunk. A teljes Flavour Art választékunkat itt tekinthetitek meg.

Ahogy a többi esetében, ezek is használhatók süteményekbe, húsokhoz, jégkásába, jeges teába és természetesen alkoholba téve is.

Tippünk: próbáljátok ki az ízesített jégkockát, egy deci vízhez tegyetek 1-2 csepp Flavour Art-ot, és már mehet is a fagyasztóba.

 

Tags: 

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák