Automatikus illóolaj leválasztó laborüvegből

Automatikus illóolaj leválasztó laborüvegből
Automatikus illóolaj leválasztó laborüvegből
  • Automatikus illóolaj leválasztó laborüvegből
  • Automatikus illóolaj leválasztó működés közben

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-2531
79 900 Ft
Szállítási súly: 
2.2 kg
Szállítási idő: 
Készleten

Nagy mennyiségű illóolaj kinyeréséhez hatalmas segítség ez a laboratóriumi üvegből készült automatikus illóolaj leválasztó szett.

Német, labor minőségű automatikus illóolaj leválasztó rendszer, mellyel növényekből vízdesztillációval kinyert hidrolátumból egyszerűen leválasztható az illóolaj. A megmaradó aromavíz szintén nagyon értékes anyag, gyógyító hatása jelentős és használható például kozmetikumok készítéséhez is.

Egyszerűen helyezze a középső üveget az illóolaj lepárló kifolyó csöve alá, a készlettel szállított laborüveg tölcsér segít a hidrolátum üvegbe történő vezetésében. Mire az üveg tele lesz a desztillátummal, az illóolaj a tetején fog úszni, ez jól látható azon a fotón, amelyen az illóolaj leválasztó működés közben van lefotózva.

Amikor a középső üveg tele lesz a hidrolátummal, automatikusan elkezd az illóolaj a fotón jobb oldalon lévő, kisebb üvegbe átömleni. Ezzel egyidejűleg az aromavíz a fotó bal oldalán lévő üvegbe fog csorogni, szintén mindenféle segítség nélkül. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy időnként kiüríti a megtelt oldalsó gyűjtőüvegeket.

Méretek:

  • 2 literes főtartály
  • 1 literes gyűjtőüveg (2 darab)

Ingyenes kiszállítás Magyarország teljes területére.

Hasonló termékek