Ásó kőrisfa nyéllel vörösrézből

Ásó kőrisfa nyéllel vörösrézből, kicsi
Ásó kőrisfa nyéllel vörösrézből, kicsi
  • Ásó kőrisfa nyéllel vörösrézből, kicsi
  • Ásó kőrisfa nyéllel vörösrézből, nagy
  • Kerti eszközök vörösrézből

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
PKS-085
40 900 Ft
Szállítási súly: 
2.1 kg
Sajátosságok: 
Hossza 112 cm, szélessége 15,5 cm.
Szállítási idő: 
Szállítás 1 héten belül

Ezt a vörösréz ásót komplett, egy hajlított kőrisfa nyéllel együtt szállítjuk. A fém részre élethosszig tartó garanciát adunk.

Könnyű és különösen energiakímélő a használata. Az éle sokáig éles marad, és szükség esetén bármikor újra élezhető. Nincs rozsa, nincs zöld patina, nem igényel karbantartást! A vörösréz még a kertben is többet nyújt, mint amit elvárnánk tőle.

Számtalan oka van annak, miért is érdemes vörösréz ötvözetből készült kerti eszközöket használni. Ezekből a legfontosabbakat soroljuk csak fel. A vörösréz tapadási ellenállása lényegesen alacsonyabb, mint a vasé vagy az acélé. Ez az oka annak, hogy a vörösrézből készült eszközökkel könnyebb a földmunka és az eszközön is kevesebb föld tapad meg. A kerti eszközök használata közben vörösréz nyomelem kerül a talajba, mely fontos szerepet játszik az enzimatikus folyamatokban. A vörösréz nem mágnesezhető, ezért a talaj természetes feszültségmezőjét nem bontja meg. Ez javítja a talaj vízháztartását és a csigák távol tartásában is segít (a vörösréz a csiga nyálkájával reakcióba lép, ezért a csigák kerülik a közelségét).

Tönkretehetetlen, masszív vörösréz ötvözet, mely olyan minőségű, melyet ma már alig lehet találni!

Ingyenes kiszállítás Magyarország teljes területére!