Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből

Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből
Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
9789632866055
3 500 Ft
Szállítási súly: 
0.25 kg
Szállítási idő: 
Készleten

Joghurt, túró és sajt készítés otthon vagy kisüzemi méretben juh, kecske és tehén tejéből. Érthető alapismeretek mindenkinek!

Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.

Terjedelem: 156 oldal
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
ISBN: 9789632866055
Fordító: Nagyné Kiszlinger Henrietta
Kötés: kötve
Kiadás éve: 2011
Méret: 160x220 mm
Képek, ábrák: a szerző fényképeivel
Sorozat: Házunk táján