Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből

Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből
Házi sajtkészítés kecske, juh és tehéntejből
Cikkszám:
9789632866055
Szállítási súly: 
0.25 kg
Elérhetőség: 
Készleten
3 500 Ft

Termékinformáció

Joghurt, túró és sajt készítés otthon vagy kisüzemi méretben juh, kecske és tehén tejéből. Érthető alapismeretek mindenkinek!

Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.

Terjedelem: 156 oldal
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
ISBN: 9789632866055
Fordító: Nagyné Kiszlinger Henrietta
Kötés: kötve
Kiadás éve: 2011
Méret: 160x220 mm
Képek, ábrák: a szerző fényképeivel
Sorozat: Házunk táján

Hasonló termékek

A tradicionális lepárlás művészete - pálinkafőzés, lepárlás, illóolajok és további témák... könyv
Érthetően íródott szakkönyv azoknak, akik szeretnének elmélyülni a hagyományos pálinkafőzés valamint az illóolaj kinyerés rejtelmeiben.
Coelho: Az alkimista könyv
Coelho sikerkönyve, az Alkimista immár nálunk is kapható. Nem csak alkimisták számára!
Füstölők - A füstölés ábécéje könyv
Tömjén és füstölő – ha ez a két szó izgalomba hozza, érdemes ezt a könyvet beszereznie.
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Részletes és érthetően fogalmazott könyv a húsfüstölés mikéntjéről, pontos receptekkel és a füstölés módjának alapos leírásával.
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.

Aroma, esszencia címkék