Abszint Classic Prestige esszencia

 Ünnepi nyitva tartás: boltunk április 18-tól és 23-ig (csütörtöktől keddig) nem lesz nyitva.
Webáruházunk természetesen a köztes időben is fogadja a megrendeléseket.
Abszint Classic Prestige esszencia
Abszint Classic Prestige esszencia
Cikkszám:
41153
Szállítási súly: 
0.05 kg
Elérhetőség: 
Készleten
1 050 Ft

Termékinformáció

Abszint Classic esszencia, amivel elkészítheted saját abszintedet.

Prestige eszencia használati utasításElkészítés: a Prestige Abszint Classic esszencián kívül az abszint elkészítéséhez 0,73 liter semleges ízű alkoholra és 75 gr cukorra van szükséged.  Jó ha tudod, hogy az abszint normál esetben igen tömény, 70-80% között szokott lenni az alkohol tartalma, ezért érdemes az alkoholt is ennek megfelelően kiválasztani (gyártói ajánlás: min. 45%, ajánlott: 55%-nál magasabb alkohol tartalom).
Öntsd az alkoholt egy literes palackba, tölts bele egy üveg (20 ml) abszint esszenciát és add hozzá a cukrot (tőled függ, mennyire legyen édes az ital, a gyártói ajánlásnál többet és kevesebbet is tehetsz bele). Rázd össze, hogy a cukor feloldódjon, és már fogyaszthatod is. Az íze két-három hét érlelés után válik teljessé.

Összetétel: 22 növény természetes aromái, főként vermut és ánizs, citromsav, színező anyagok. Természetes tujon tartalom min. 30 mg palackonként.

20 ml esszencia üveg palackban, mely 0,75 liter abszint készítéséhez elegendő.

Ez az esszencia a Magyar Abszint Társaság független tesztje alapján olyan jó, hogy vele a cseh absinth-hoz hasonló izű, de azoknál jobb minőségű ital állítható elő!

Nem aroma - esszencia!

Mi a különbség az esszencia és az aroma között?

Az esszencia egy olyan kiemelkedő minőségű aroma, mely természetes kivonatokat tartalmaz, a vele elkészített ital minősége vetekszik az eredetiével. Mivel az eredetivel azonos íz- és zamatanyagokat tartalmaz, a kívánt ital előállításához csak alkohol és víz, esetleg (az esszencia típusától függően) némi cukor szükséges. A svéd Prestige esszencia nem a megszokott sütőaroma minőségű, az elkészült ital megszólalásig hasonlít az eredetire! Tegyen egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

Ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el egy palacknyi abszint nagyon olcsó, legfeljebb pár ezer forintba kerül! Saját ízanyagokkal is rendelkező alkohol felhasználása esetén az esszencia esetleg nem tudja annak ízét elnyomni, ezért javasoljuk, hogy mindig semleges ízű alkoholt válasszon alapként.

Hasonló termékek

Black Sambuca Prestige esszencia
Black Sambuca esszencia, ha te is szereted a csillagánizs likőrt. Nem aroma - esszencia!
Ouzo Prestige esszencia
Ouzo Prestige esszencia, hogy otthon is élvezhesd Görögország aperitífét. Nem aroma - esszencia!
Abszint 55 Prestige esszencia
Abszint 55 esszencia, amivel elkészítheted saját abszintedet 55 mg tujon tartalommal. Nem aroma - esszencia!
Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.