Teljes elixír

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. 

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Alkímista munka közbenBefejezésként pedig készítsd el a teljes elixírt.

Ha az előzőek szerint részeire bontottad a növényt, azaz létrehoztad a három összetevőt, akkor már csak annyi a dolgod vele, hogy összeöntöd. Az így kapott elegy a spagirikus gyógyelixír, mely az eredeti növény minden tulajdonságát és összetevőjét koncentrált formában tartalmazza.

Az alkímia alapjait eszenciák, tinktúrák és megkövült növények létrehozására is használhatod. Az alkímia tulajdonképpeni célja, hogy ezeket a folyamatokat az alkímista a saját életéhez felhasználja, önmagát minden feleslegestől megszabadítsa és magasabb szintre transzformálja.

Sok sikert kívánunk a kísérletekhez, azonban javasoljuk, az aranykészítés ősi titkának megfejtésével ne tölts el túl sok időt.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák