Nyers vega falafel fasírt gombóc

Finom húsmentes, vega fasírt egyenesen az aszalógépből. Nyers étel gombóc recept egy kicsit másként.

Nyers vega falafel fasírt gombóc receptHozzávalók:

  • 2 gomba
  • 2 szál sárgarépa
  • 1/2 hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • só, bors, kömény, petrezselyem, paprika, koriander
  • egy citrom leve
  • 100 gramm pisztácia
  • 100 gramm dió
  • 100 gramm napraforgómag
  • 3 szárított paradicsom rehidratálva (víz és ecet 4:1 arányú keverékébe áztatott szárított paradicsom)
  • szezámmag

Az apróra vágott sárgarépát, hagymát, paradicsomot, gombát és fokhagymát sózd meg és keverd hozzá az olívaolajat. Vágd durvára a pisztáciát, a diót és a napraforgót, add hozzá a zöldségeket, a fűszereket és a citromlevet.

Ajd hozzá egy csipet sót, formázd meg a golyókat és hmpergesd szezámmagba.

Az aszalógép nyers étel programján két-három órán át szárítsd.

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec aszalógépek gyártójának (http://essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon, bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.