Nyers vega falafel fasírt gombóc

 

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Finom húsmentes, vega fasírt egyenesen az aszalógépből. Nyers étel gombóc recept egy kicsit másként.

Nyers vega falafel fasírt gombóc receptHozzávalók:

  • 2 gomba
  • 2 szál sárgarépa
  • 1/2 hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • só, bors, kömény, petrezselyem, paprika, koriander
  • egy citrom leve
  • 100 gramm pisztácia
  • 100 gramm dió
  • 100 gramm napraforgómag
  • 3 szárított paradicsom rehidratálva (víz és ecet 4:1 arányú keverékébe áztatott szárított paradicsom)
  • szezámmag

Az apróra vágott sárgarépát, hagymát, paradicsomot, gombát és fokhagymát sózd meg és keverd hozzá az olívaolajat. Vágd durvára a pisztáciát, a diót és a napraforgót, add hozzá a zöldségeket, a fűszereket és a citromlevet.

Ajd hozzá egy csipet sót, formázd meg a golyókat és hmpergesd szezámmagba.

Az aszalógép nyers étel programján két-három órán át szárítsd.

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec aszalógépek gyártójának (http://essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon, bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák