Alembik pálinkafőző kolonnával

Üzletünk december 15-én, szombaton zárva tart.
Előre is köszönjük megértésüket.
Ünnepi nyitva tartás: utolsó munkanpunk idén december 20, csütörtök.
A képre klikkelve forgó képet láthat
A képre klikkelve forgó képet láthat
 • A képre klikkelve forgó képet láthat
 • Kolonnás alembik pálinkafőző
 • Kolonnás alembik pálinkafőző több méretben
 • Kolonnás alembik pálinkafőző részek
 • 300 literes kolonnás alembik leeresztő csonkkal

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-0513
124 000 Ft
Szállítási súly: 
3.9 kg
Sajátosságok: 
Szélesség kb. 45 cm, mélység kb. 24 cm, magasság kb. 54 cm.
Szállítási idő: 
Készleten

Eredeti CopperGarden® lepárló teljesen vörösrézből pálinkafőzéshez, valódi grappa (olasz törkölypálinka) készítéséhez valamint illóolajok professzionális kinyeréséhez.

Különlegesen sok oldalúan szeretné lepárlóját használni? Akkor kolonnás alembik lepárlóink pont megfelelőek Önnek. Levehető és tölthető kolonnával rendelkeznek, így használhatók kolonnával és kolonna nélkül is, hagyományos pálinkafőzőként.

Használati példák:

 • Grappa: töltse fel a kolonnát erjesztett törköllyel, az üstbe pedig öntsön vizet - a valódi grappa is így készül.
 • Brandy / borpárlat / konyak: pároljon le bort, öntse palackba, tegyen hozzá fachipset, és érlelje pár héten át. Egyszerűen pompás!
 • Sörsnapsz: pároljon le sört, majd tárolja a párlatot egy héten át sötétben, erősen égetett tölgyfachipsszel ízesítve. Ne hagyja ki, ha Ön is szereti a whiskyt.
 • Neutrális (semleges) alkohol: párolja le otthoni bárszekrényének vagy egy partinak a maradékát. Ha kétszer lepárolja (vagy ha a gőztérbe kerámia gyöngyöket tesz és egyszer lepárolja), akkor nagyon erős és íz nélküli szeszt kap, mely ideális alap például likőrök készítéséhez.
 • Pálinka: kiváló gyümölcscefréből kiváló pálinka - higyje el, nem is olyan ördöngős dolog!
 • Gin: készítsen cefrét gabonából, majd adjon hozzá borókabogyót és ízlés szerint egyéb fűszereket. Párolja le saját ginét!
 • Snapsz: töltse meg a kolonnát fűszerekkel, gyógynövényekkel vagy aromás gyümölcsökkel, és desztilláljon le neutrális alkoholt. Ezzel a módszerrel a saját ízlésének megfelelő snapszot állíthat elő. Gondoljon bele, milyen sok lehetőség van az ízek kombinációjára, és mennyi szórakozást nyújthat ezek végigpróbálása. Kömény, ánizs, eper, menta – vagy akár fokhagyma, csili paprika és gyömbér. Öné a választás!
 • Aromavíz: töltse meg a kolonnát virággal, fűszerekkel vagy más aromás növényi részekkel, és desztilláljon belőle saját illatos aromavizet.
 • Rózsavíz: a legismertebb aromavíz a rózsavíz. Egyszerűen tegyen a kolonnába friss rózsaszirmokat (lehetőleg kora reggel szedett szirmok legyenek), és desztilláljon át rajta vizet. Az eredménye igazi rózsavíz lesz.
 • Illóolaj: az illóolaj tartalmú növényekből (pl. levendula, kakukkfű, menta, citrusfélék) illóolaj nyerhető (az üstbe víz, a kolonnába a növényi részek kerülnek). Az illóolajok előállításához további kiegészítőket is kínálunk.

Ezzel a lepárlóval desztillált vizet is készíthet és természetesen más anyagokkal is kísérletezhet.

Figyelem: a hatályos jogszabályok alapján magánszemélyek kizárólag pálinka és borpárlat készítésére használhatják lepárlójukat, másmilyen alkoholtermék előállítására csak adóraktári engedéllyel használható. 100 literes üstméret feletti készülék vásárlása előtt 15 nappal a területileg illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a vásárlónak be kell jelentenie vételi szándékát.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.

Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.