Charentais borpárlat készítő

Üzletünk december 15-én, szombaton zárva tart.
Előre is köszönjük megértésüket.
Ünnepi nyitva tartás: utolsó munkanpunk idén december 20, csütörtök.
Charentais borpárlat készítő
Charentais borpárlat készítő
  • Charentais borpárlat készítő
  • Charentais borpárlat készítő
  • Charentais borpárlat készítő

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
66605
574 000 Ft
Szállítási súly: 
39 kg
Szállítási idő: 
Szállítás több mint 1 hét

A francia  charentais lepárló készülék Charente-ből, egy francia területről származik, ahol a nagyon magas minőségű borpárlatok előállítására alkalmazzák. A hobbi terület csak ritkán használja.
A vörösrézből készülő charentais igen lassan desztillál. Rendkívül érdekes e készülék felépítése. A tulajdonképpeni üstből páracső vezet egy második, borral töltött üstbe. Ez lehűti a gőzt, mely által lehetővé teszi az előfőzet nagyon pontos leválasztását. Az elsőhöz hasonlóan a második üst hőmérséklete is nagyon lassan emelkedik, így a gőz az összes aromával együtt biztosan a hűtőbe jut. Amikor végül az üstben lévő legtöbb alkohol elpárolgott, megnyitnak egy csapot, melynek következtében a második üst előmelegített tartalma átfolyik az első üstbe, majd pedig szintén lepárlásra kerül.
Charentais vásárlását olyan borosgazdáknak és hobbi borászoknak javasoljuk, akik saját borukat részben borpárlattá szeretnék párolni. Ha mindehhez még van annyi idő és türelem, hogy fa hordóban érlelje a párlatot, akkor kitűnő minőségű saját konyakot állíthat elő.

20 literes üstméret.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.
Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.