Charentais borpárlat készítő

Charentais borpárlat készítő
Charentais borpárlat készítő
  • Charentais borpárlat készítő
  • Charentais borpárlat készítő
  • Charentais borpárlat készítő
Cikkszám:
66605
Szállítási súly: 
39 kg
Elérhetőség: 
Szállítás több mint 1 hét
574 000 Ft

Termékinformáció

A francia  charentais lepárló készülék Charente-ből, egy francia területről származik, ahol a nagyon magas minőségű borpárlatok előállítására alkalmazzák. A hobbi terület csak ritkán használja.
A vörösrézből készülő charentais igen lassan desztillál. Rendkívül érdekes e készülék felépítése. A tulajdonképpeni üstből páracső vezet egy második, borral töltött üstbe. Ez lehűti a gőzt, mely által lehetővé teszi az előfőzet nagyon pontos leválasztását. Az elsőhöz hasonlóan a második üst hőmérséklete is nagyon lassan emelkedik, így a gőz az összes aromával együtt biztosan a hűtőbe jut. Amikor végül az üstben lévő legtöbb alkohol elpárolgott, megnyitnak egy csapot, melynek következtében a második üst előmelegített tartalma átfolyik az első üstbe, majd pedig szintén lepárlásra kerül.
Charentais vásárlását olyan borosgazdáknak és hobbi borászoknak javasoljuk, akik saját borukat részben borpárlattá szeretnék párolni. Ha mindehhez még van annyi idő és türelem, hogy fa hordóban érlelje a párlatot, akkor kitűnő minőségű saját konyakot állíthat elő.

20 literes üstméret.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.
Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.*
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.