Duplafalú pálinkafőző

Üzletünk december 15-én, szombaton zárva tart.
Előre is köszönjük megértésüket.
Ünnepi nyitva tartás: utolsó munkanpunk idén december 20, csütörtök.
Duplafalú pálinkafőző
Duplafalú pálinkafőző
  • Duplafalú pálinkafőző
  • Duplafalú pálinkafőző
  • Duplafalú pálinkafőző

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-0964
343 000 Ft
Szállítási súly: 
26 kg
Szállítási idő: 
Szállítás több mint 1 hét

Eredeti CopperGarden pálinkafőző.
Igazi, duplafalú üsttel rendelkező pálinkafőző, melynek a két fal közötti részét vízzel lehet feltölteni. A cefre így nem ég le, mivel a vízfürdő megvédi a tulajdonképpeni üstöt a túlmelegedéstől, a lepárlás még az utófőzet megjelenése előtt befejeződik. Kérjük, figyeljen rá, hogy biztonsági okokból nyitott vízfürdővel szállítjuk a készüléket. A szelep helyett sárgaréz csővel szállítjuk a készüléket, mely az esetleg keletkező túlnyomást azonnal elvezeti.
Ha magasabb hőmérsékleten szeretné a pálinkafőzőt üzemeltetni, akkor olajjal is megöltheti a falak közötti részt. Ebben az esetben azonban az üst hőmérsékletét folyamatosan felügyelni kell, hogy ne melegedjen túl.
Ingyenes kiszállítás!
Figyelem: a hatályos jogszabályok alapján magánszemélyek kizárólag pálinka és borpárlat készítésére használhatják lepárlójukat, másmilyen alkoholtermék előállítására csak adóraktári engedéllyel használható. 100 literes üstméret feletti készülék vásárlása előtt 15 nappal a területileg illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a vásárlónak be kell jelentenie vételi szándékát.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.
Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.