Duplafalú pálinkafőző

Duplafalú pálinkafőző
Duplafalú pálinkafőző
  • Duplafalú pálinkafőző
  • Duplafalú pálinkafőző
  • Duplafalú pálinkafőző
Cikkszám:
E-0964
Szállítási súly: 
26 kg
Elérhetőség: 
Szállítás több mint 1 hét
343 000 Ft

Termékinformáció

Eredeti CopperGarden pálinkafőző.
Igazi, duplafalú üsttel rendelkező pálinkafőző, melynek a két fal közötti részét vízzel lehet feltölteni. A cefre így nem ég le, mivel a vízfürdő megvédi a tulajdonképpeni üstöt a túlmelegedéstől, a lepárlás még az utófőzet megjelenése előtt befejeződik. Kérjük, figyeljen rá, hogy biztonsági okokból nyitott vízfürdővel szállítjuk a készüléket. A szelep helyett sárgaréz csővel szállítjuk a készüléket, mely az esetleg keletkező túlnyomást azonnal elvezeti.
Ha magasabb hőmérsékleten szeretné a pálinkafőzőt üzemeltetni, akkor olajjal is megöltheti a falak közötti részt. Ebben az esetben azonban az üst hőmérsékletét folyamatosan felügyelni kell, hogy ne melegedjen túl.
Ingyenes kiszállítás!
Figyelem: a hatályos jogszabályok alapján magánszemélyek kizárólag pálinka és borpárlat készítésére használhatják lepárlójukat, másmilyen alkoholtermék előállítására csak adóraktári engedéllyel használható. 100 literes üstméret feletti készülék vásárlása előtt 15 nappal a területileg illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a vásárlónak be kell jelentenie vételi szándékát.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.
Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.*
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.