Víztömítéses pálinkafőző

Víztömítéses pálinkafőző
Víztömítéses pálinkafőző
  • Víztömítéses pálinkafőző
  • Víztömítéses pálinkafőző
  • Víztömítéses pálinkafőző
  • Víztömítéses pálinkafőző
  • Víztömítéses pálinkafőző
  • Víztömítéses pálinkafőző

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
p72500
169 000 Ft
Szállítási súly: 
8.4 kg
Szállítási idő: 
Szállítás 1 héten belül

Egyszerűen kezelhető és praktikus, félprofi készülék, mellyel ízletes egy- vagy kétmenetes pálinka és magas alkoholszázalékú alkohol (pl. vodka, gabonapárlat) is készíthető.

Valódi CopperGarden, kézzel kovácsolt vörösréz pálinkafőző tipikus, a pot still lepárlókra jellemző széles üsttel, víztömítéses sisakkal, páracsővel, leégést gátló cefreszűrővel, rektifikáló lencsével és egy vízbeveztő- és túlfolyó csővel rendelkező, hűtővízkeringtetést lehetővé tévő hűtővel együtt szállítva.

A víztömítésnek köszönhetően egyszerű és hatékony tömítőszerként viselkedve a víz végzi el a tömítés feladatát. Egyszerűen töltse fel vízzel az üst felső peremén található vályút és ebbe illessze bele a sisakot.

Az extra széles, hagyma formájú sisaknak köszönhetően kiváló választás pálinka főzéséhez is. Ennél a hagyma formájú sisaknál a cefre melegítése során keletkező gőz könnyen kiterjed, majd – mivel a sisak fokozatosan keskenyedik – akadálytalanul kerül a páracsőbe.

A rektifikáló lencsében integrált, igen hatékony vörösréz spirál található, így ha a rektifikáló lencsével együtt használja a készüléket, egy menetben készíthet vele pálinkát vagy akár magas alkoholszázalékú szeszt is. A lencse hatékonysága attól függ, hogy mennyire hűti. Használható plusz hűtés nélkül, ilyenkor is már erőteljesen növeli az alkoholszázalékot, de hűthető egy vízpermetezővel vagy akár hideg vízzel, jégkockákkal is. Ez utóbbi esetben a kapott párlat egy rendkívül magas alkoholszázalékú, azonban viszonylag íztelen alkohol lesz.

Az üst alja lapos, és tartozékként cefreszűrőt is tartalmaz, melynek köszönhetően a cefre nem tud leégni.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.
Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.

Hasonló termékek