Aszalás, szárítás - gyümölcsök, zöldségek, fűszerek

Aszalás, szárítás - gyümölcsök, zöldségek, fűszerek
Aszalás, szárítás - gyümölcsök, zöldségek, fűszerek

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
9789632866048
2 900 Ft
Szállítási súly: 
0.1 kg
Szállítási idő: 
Készleten

Az aszalás az egyik legősibb tartósítási forma.

Szerencsére ma már nemcsak a nap erejével lehet aszalni, hanem használatban vannak elektromos üzemelésű aszalók is, otthoni és nagyüzemi méretben egyaránt.

Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos ízvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesíthető sem friss, sem mélyhűtött szilvával.

A gyümölcsökön kívül száríthat zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, virágokat, olajos magvakat és akár húsféléket, tésztákat is.

A könyv az aszalványok, szárítmányok készítésének bemutatásán kívül recepteket is közöl.

Terjedelem: 123 oldal
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
ISBN: 9789632866048
Fordító: Korbácska Zsófia
Kötés: kötve
Kiadás éve: 2011
Méret: 130x200 mm
Képek, ábrák: 18 ábrával, 59 színes fényképpel
Sorozat: Házunk táján

Hasonló termékek