Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Pektinbontó enzim cefréhez – PECTIN-EX 100
Pektinbontó enzim cefréhez – PECTIN-EX 100
3 700 Ft
  1. Cefre készítése
  1. Cefre készítése

Pektinbontó enzim cefréhez – PECTIN-EX 100

Cikkszám: 
E-7161
Pektinbontó enzim cefréhez – PECTIN-EX 100
Készleten
3 700 Ft

Pektinbontó enzim a jobb cukorfeltárásért és erjedésért. A PECTIN-EX 100 javítja a cefre állagát, növeli az ízek intenzitását és az alkoholtartalmat. 10 g = 200–400 literhez.

Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

Jobb erjedés, több aroma – PECTIN-EX 100 pektinbontó enzim gyümölcscefréhez

A PECTIN-EX 100 egy hatékony pektinbontó enzim, mely a gyümölcscefrében található természetes pektin lebontásával segíti elő a cukorfeltárást, az élesztő tápanyaghoz jutását, és így gyorsabb, teljesebb erjedést eredményez.

Különösen hasznos olyan gyümölcsök esetén, amelyek magas szárazanyag-tartalmúak, és a cefre az aprítás után túl sűrű marad az optimális erjedéshez.


Miért érdemes használni?

  • Javítja az erjedés hatékonyságát
  • Növeli a gyümölcsaromák intenzitását
  • Elősegíti a lékinyerést és a cukrok felszabadítását
  • Csökkenti az erjedési időt
  • Nem adagolható túl, nem okoz mellékízt

Adagolás és használat:

  • 1,5 g enzimet keverj el 30 ml vízben, majd add 25 liter cefréhez
  • Ajánlott közvetlenül a gyümölcs feldarabolása után hozzáadni
  • Hőérzékeny: 55°C felett hatástalan, 25–30°C-on ideális a működése
  • Hatóidő: 5–20 óra, a hőmérséklettől függően
  • 10 grammos kiszerelés kb. 200–400 liter cefréhez elegendő

Előnyök:

  • Gyorsabb, tisztább erjedés
  • Több aroma, jobb párlat
  • Egyszerű adagolás
  • Nincs mellékíz, nem lehet túladagolni
  • Gazdaságos kiszerelés


Mit mondanak rólunk mások?

Olvasd el vásárlóink valós tapasztalatait és véleményeit a Pálinkaüst termékeiről és szolgáltatásáról a Google-on!
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta megbízható partnerei lehetünk otthoni és kisüzemi pálinkafőzőknek, illóolaj lepárlóknak, kézműves élelmiszer készítőknek és a gasztronómia szerelmeseinek.

∗ Kattints ide és tekintsd meg, milyen véleményeket írtak rólunk a Google-on »

Adatok
Gyártó:
C. Schliessmann GmbH & Co. KG
Tömeg:
10 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Blog
    Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.