chili paprika

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

King Naga, a szellem chili paprikák klasszikusa - ajándék növény fa kaspóval
Klasszikus szellem chili, ez egyszerűen nem maradhat ki! Termessz vagy ajándékozz most te is Naga King chili paprikát! Finom, kellemes zamatú chili paprika 1-1,3 millió SHU értékkel. Csak haladó chili fogyasztóknak ajánljuk. Terméséből nagyon finom szószokat, mártásokat is lehet készíteni. Könnyen termeszthető és nevelhető: tartsd melegen és fényben, valamint locsold. Kb. 50 cm magasra fog nőni.
Nepáli harang tulipán paprika  - ajándék növény fa kaspóval
Különleges forma, zamatos íz: nepáli harang tulipán paprika! Most saját magad is megtermelheted! A legnagyobb és legtöbb termést hozó tulipán paprika fajta. Bőségesen terem, egy-egy paprika 4 cm méretű, közepesen vastag húsú. Nagyon kellemes zamata van, erőssége pedig 40-60.000 SHU, mely kb. a cayenne-bors erősségének felel meg. Ez a fajta kezdőknek is ajánlott, csak a hármas szabályra kell ügyelni: tartsd melegen és fényben, valamint locsold. Ha megfelelően gondozod, akkor akár 70-80 cm magasra is megnőhet.
Peter Pepper, a pajzán chili paprika - ajándék növény fa kaspóval
Csak felnőtteknek! Ennek a parikának a termése letagadhatatlanul pajzán, kiváló ajándék leánybúcsúra, esküvőre! A pajzán Peter pepper chili paprikát főként a formája miatt termesztik, bár ereje sem megvetendő: 100-150.000 SHU értékével kb. tízszer erősebb a hazai erőspaprikáknál. 
Carolina reaper, a legerősebb chili paprika - ajándék növény fa kaspóval
Különlegesség! A világ legerősebb chili paprikáját, a Carolina reaper-t most saját magad is megtermelheted! Akár gyerekek részére is kiváló ajándék, hiszen a részletes használati utasításnak és a hibátlan összetételnek köszönhetően ennél egyszerűbben nem is lehetne egy saját növényt felnevelni. Gyönyörű bükkfa kaspóval együtt szállítjuk, így az első pillanattól kezdve a lakás dísze lesz.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - chili paprika csatornájára