EC- és TDS-mérő

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Az EC érték, másnéven a vezetőképesség megmutatja, hogy az adott anyag mennyire vezeti az elektromos áramot. Minél több oldott anyag van egy folyadékban, annál magasabb lesz az EC értéke. Ezzel összefügg a TDS érték, ami a folyadékban lévő összes oldott anyag mennyiségét jelenti. Mivel az EC és TDS érték a hőmérséklet függvényében változik, természetesen minden műszerünk automatikus hőmérséklet kompenzációt végez, így a kijelzett érték mindig pontos lesz.

Az EC és TDS érték segítségével a kertészek a termőtalaj tápanyag utánpótlásának szükségességéről tudnak tájékozódni, használatos az orchidea termesztők, a haltenyésztők (például diszkoszhal tenyésztők), a hidropónia, és az akvapónia körében valamint a kazánvíz és az ozmózis víz vezetőképesség méréséhez.

A kézi EC és TDS mérők mellett kapható laboratóriumi, ipari célra javasolt, GLP-s mérőműszer, valamint folyamatos mérést végző monitor is.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

AD 31 digitális kézi vezetőképesség (EC/TDS) és hőmérséklet mérő, cseppálló
AD 31 kézi, digitális vezetőképesség (EC/TDS) mérő, mely az értékeket mikroszímensz/cm-ben és ppm-ben jelzi ki. Akvaristáknak, autómosóknak és a kazánvíz vezetőképességének mérésére ajánljuk. Mérési tartománya 0-3999 mikroszímensz/cm és 0-2000 ppm.
14 000 Ft
AD 32 digitális EC, sótartalom - TDS és hőmérséklet mérő (cseppálló, kézi, kertészeti célra)
AD 32 digitális EC, sótartalom - TDS és hőmérséklet mérő (cseppálló, kézi, kertészeti célra), mely az értékeket mS/cm-ben és ppt-ben jelzi ki.
14 000 Ft
AD 8000 laboratóriumi pH-, ORP-,  EC-, TDS- és hőmérsékletmérő GLP-vel
Laboratóriumi célra gyártott pH-, ORP-, EC-, TDS- és hőmérséklet mérőműszer. GLP követelményeknek megfelelő, ipari és laboratóriumi célra.
140 000 Ft
ECO 406 EC mérő monitor, folyamatos üzemre
Folyadékok folyamatos EC mérését végző monitor.
41 000 Ft
ECO 407 TDS mérő monitor, folyamatos üzemre
Folyadékok folyamatos TDS mérését végző monitor.
41 000 Ft

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: