Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv borítója
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig
3 500 Ft
  1. Könyvek
  1. Könyvek

Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig

Cikkszám: 
9786155178214
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv borítója
Készleten
3 500 Ft
Otthoni füstölt hús? Ebben a 124 oldalas könyvben gyakorlott hentes mutatja meg, hogyan pácolj, sózz, füstölj! Receptek, fotók, tanácsok, hibakerülés.
Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

Pácolt, füstölt hús otthon – a jó ízek mestersége könyvben
A „Húsfélék pácolása és füstölése – A sonkától az oldalasig” egy gyakorlati, részletes és közérthető útmutató mindazoknak, akik saját kezűleg szeretnének füstölt húsokat készíteni. A könyv szerzője egy gyakorlott hentes, aki lépésről lépésre bemutatja a húsfeldolgozás folyamatát – sózás, pácolás, szárítás, füstölés, párolás –, legyen szó sertésről, marháról, vadról vagy szárnyasról.

A könyv célja, hogy az olvasó a jól bevált recepteket követve hibamentesen és élvezettel tudjon készíteni:

sonkát
oldalas- és császárhúst
szalonnát
tarját és csülköt
sült sertéslapockát
füstölt vad- és baromfihúsokat

A kiadvány több mint 100 fotóval segíti a folyamatok megértését és a tipikus hibák elkerülését. Emellett praktikus tanácsokat is ad az eszközökről, az alapanyagok előkészítéséről, és a megfelelő füstölési hőmérsékletről.

Hiánypótló mű mindazoknak, akik nemcsak tartósítani szeretnék a húsokat, hanem ízletesebbé is varázsolnák őket – természetesen, adalékanyagok nélkül.


Könyvadatok:

  • Oldalszám: 124
  • Borító: Puhatáblás
  • Kivitel: Fotókkal illusztrált, igényes szerkesztés
  • Témakör: Gasztronómia, húsfeldolgozás, füstölés
  • Nyelv: magyar


Mit mondanak rólunk mások?

Olvasd el vásárlóink valós tapasztalatait és véleményeit a Pálinkaüst termékeiről és szolgáltatásáról a Google-on!
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta megbízható partnerei lehetünk otthoni és kisüzemi pálinkafőzőknek, illóolaj lepárlóknak, kézműves élelmiszer készítőknek és a gasztronómia szerelmeseinek.

∗ Kattints ide és tekintsd meg, milyen véleményeket írtak rólunk a Google-on »

Adatok
Gyártó:
Sziget Könyvkiadó
Tömeg:
200 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Blog
    Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.