Díszes tartó/melegítő edény sárgarézből, füllel

Díszes tartó/melegítő edény sárgarézből, füllel
Díszes tartó/melegítő edény sárgarézből, füllel

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-3026
4 900 Ft
Szállítási súly: 
0.15 kg
Szállítási idő: 
Készleten

Különleges sárgaréz tartó/melegítő edény sárgarézből, füllel. Mécsessel és spiritusz égővel is használható. Tea melegítéséhez, illóolaj párologtatáshoz, hangulatfényként és dísztárgyként is használható.

Ismét egy különlegesség, mely csak nálunk kapható. A fotó nem tudja visszaadni, mennyire gyönyörű ennek a díszes edénynek a kivitele, melyet például teásedények melegítéséhez lehet használni. Nagyon stabil a három kifelé álló lábának köszönhetően.

Tegyen egy mécsest, spirituszégőt vagy metakockát az edény belsejébe, helyezze rá a teásedényt vagy akár egy lapos tálat, melybe vizet öntött és néhány csepp illóolajat tett.

A melegítő edény oldalfalai átengedik a fényt és biztosítják az égéshez szükséges oxigént. Hangulatos és hasznos edény, mely lakberendezési tárgyként is kiváló választás.

Ez az edény (németül Stövchen - az észak-német Stove, fűthető szoba kicsinyített formája) a XIX. században volt elterjedt Németország egyes területein. Gyertyát gyújtottak benne és a fülénél fogva vitték magukkal a templomba vezető hosszú úton. A hidegben a gyertya felszálló hője melegítette a kezüket és némi világítást is nyújtott.

Hasonló termékek