Alembik pálinkafőző, prémium sorozat élethosszig tartó garanciával

Alembik pálinkafőző, prémium sorozat
Alembik pálinkafőző, prémium sorozat
  • Alembik pálinkafőző, prémium sorozat
  • Alembik pálinkafőző, prémium sorozat részei
  • 100 literes prémium alembik pálinkafőző
  • Prémium alembik pálinkafőző sisak csatlakozás egy 50 literes darabnál
Cikkszám:
E-2647
Szállítási súly: 
10 kg
Elérhetőség: 
Szállítás 1 héten belül
192 000 Ft

Termékinformáció

Prémium sorozat – a lehető legmagasabb minőségű vörösréz pálinkafőzők
A CopperGarden® prémium sorozatú lepárlókra és pálinkafőzőkre élethosszig tartó garanciát adunk még akkor is, ha folyamatosan nagyüzemi módon használja a készüléket!
 
A vastag (3,5 mm-es vörösréz lemezből kovácsolt), kiváló minőségű vörösrézből készülő lepárló megfelelő használat mellett gyakorlatilag örök életű, az üst mindig tömített marad. Nagyon tiszta, bronz forraszok. Tetszetős műremek a finom párlatok kedvelőinek.
Az alembik típusú lepárlók nagyon magas alkohol tartalmú, de ízanyagokban is gazdag pálinka főzésére alkalmasak. Az üst jól bevált buborék formájú, mely formát már évszázadok óta alig módosítva alkalmazzák. Ez a forma valamint a vörösréz sajátosságai jelentősen csökkenti a leégés veszélyét.
Egy alembik lepárló az alul kissé lelapított üstből, a páracsőből és egy túlfolyócsővel és vízbevezető csatlakozással rendelkező hűtőből áll (természetesen ezekkel együtt szállítjuk). Vásárolható tartozékként javasoljuk hozzá az Al-Ambik® gőzhőmérőt és a cefreszűrőt. Különleges kialakítású tartozékként (kb. 6 hét szállítási határidő) rektifikáló lencsét is lehet hozzá rendelni. Kérdés esetén kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, akár a vásárlás után évekkel is.
A pálinkafőző és lepárló készülékek egyik legfontosabb része a sisak, melynek kialakítása alapvetően meghatározza az eredményként kapott párlat minőségét. Egy nem megfelelően kialakított sisak esetén a legjobb cefréből is egy viszonylag íztelen pálinkát fogunk eredményként kapni, míg egy hagyma formájú sisakkal rendelkező pálinkafőző esetében a gyengébb cefrék is finom párlatot adnak. Az ízes, illatos termékek előállításának ugyanis pontosan abban rejlik a művészete, hogy a lehető legtöbb aromaanyagot juttassuk el a cefréből a hűtőbe. Ha a cefre melegítése során keletkező gőz a sisakban könnyen kiterjedhet (melyet megfelelő méretű, ívesen hagyma formájú sisakkal lehet elérni), majd a sisak fokozatosan megy át egy egyre keskenyedő páracsőbe, akkor ideális kialakítású pálinkafőző berendezéssel van dolgunk. A gőz minden szögletnél, minden hirtelen átmenetnél a tovább haladás helyett elkezd kavarogni és részben kicsapódni, mely a kinyerhető aromaanyagok mennyiségének jelentős csökkenését eredményezi. Ezért ilyen, egyszerűbb és olcsóbb előállítási módszerű sisakokat csak akkor javasolt használni, ha a kész desztilátumot lehetőség szerint minél tisztábban, más anyagoktól mentesen szeretnénk megkapni, hiszen itt minden fontos anyagot elvesztünk. Természetesen minden CopperGarden® lepárló és pálinkafőző e fizikai törvényszerűségnek megfelelő, az aromaanyagok maximális kinyerését szolgáló sisakkal rendelkezik.
Ingyenes kiszállítás Magyarország teljes területére. Ajándékba elküldjük Önnek a tradicionális lepárlás művészetének könyvét is.
Minden prémium sorozatú lepárlóra és pálinkafőzőre élethosszig tartó garanciát adunk! Figyelem: a hatályos jogszabályok alapján magánszemélyek kizárólag pálinka és borpárlat készítésére használhatják lepárlójukat, másmilyen alkoholtermék előállítására csak adóraktári engedéllyel használható. 100 literes üstméret feletti készülék vásárlása előtt 15 nappal a területileg illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a vásárlónak be kell jelentenie vételi szándékát.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.
Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.

Videó

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.