Alquitara +Plus lepárló illóolajok és aromavíz kinyerésére

Alquitara +Plus lepárló illóolajok és aromavíz kinyerésére
Alquitara +Plus lepárló illóolajok és aromavíz kinyerésére
  • Alquitara +Plus lepárló illóolajok és aromavíz kinyerésére
  • Liebig-hűtő az Alquitara +Plus illóolaj lepárlóhoz
Cikkszám:
T-0016
Szállítási súly: 
3.4 kg
Elérhetőség: 
Készleten
124 000 Ft

Termékinformáció

A Leonardo da Vinci által feltalált Alquitara típus továbbfejlesztett változata illóolaj, hidrolátum és aromavíz kinyeréséhez. Jelenleg erre a célra ez a leghatákonyabb lepárló típus.

Az Alquitara +Plus típus lényegesen nagyobb gőzteret kínál, mint az azonos méretű Alquitara vagy akár kolonnás alembik lepárló. Gyakorlatilag e két utóbbi típus keverékéről van szó, mindkettőből az illóolaj lepárlás számára optimális részeket vették át és ötvözték egy tökéletes típussá.

Befogadóképességének köszönhetően az azonos méretű típusokat vizsgálva dupla illóolaj mennyiséget érhetünk el az Alquitara +Plus-szal, mint a hagyományos Alqutiara típussal.

De ez még nem minden: a fent található sisak átdolgozásra került, így lényegesen egyszerűbb tisztítani. Sőt, annak érdekében, hogy a sisak belsejében megakadályozzuk az olajok letapadását, a sisak belseje cinezésre kerül.

Módosított hűtésének köszönhetően a pára nem csak lényegesen gyorsabban csapódik le, hanem később, a második hűtőben továbbhűtésre is kerül. Tapasztalataink szerint ennek köszönhetően az elért kihozatali arány lényegesen magasabb, ráadul az illóolaj minősége is sokkal jobb. A második hűtő egy finoman kidolgozott Liebig-hűtő, természetesen szintén vörösrézből, hogy a hőátadás gyorsan megtörténjen.

Ez a lepárló a kolonna és a Liebig-hűtő levételével hagyományos módon, pálinkafőzőként is használható, vagy éppen elkészítheti vele a parfümökhöz szükséges borpárlatot is.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.

Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.

Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
 
Weboldalunk és üzletünk árai megegyeznek.
1113, Budapest
Bocskai út 77-79, B2-es bejárat, II/240 térkép

Nyitvatartási idő:

  • hétfő: 9-14
  • kedd: 9-19
  • szerda: 9-14
  • csütörtök: 9-14
  • péntek: 9-19
A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 990 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.370 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.