aroma

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Svéd csúcstechnika - nem aroma, esszencia!

Alkohol készítés másként

Mindenkinek vannak jól bevált likőr receptjei, és ki ne próbált volna már ágyas párlatot készíteni? De vajon mit tehetsz, ha valami mást is szeretnél kipróbálni?

Prestige svéd esszencia kiskeresekdelem és nagykereskedelem.Svédországban 30 éve ugyanezt a kérdést tette fel magának néhány fiatal, majd megalapították a "Prestige" márkát. Számtalan találmány - például az első turbó élesztő kifejlesztése - származik tőlük, valamint az alkoholkészítéshez használatos aromák terén is egy új, prémium minőséget alkottak. 

Az esszencia egy olyan kiemelkedő minőségű aroma, mely természetes kivonatokat tartalmaz, a vele elkészített ital minősége vetekszik az eredetiével. Mivel az eredetivel azonos íz- és zamatanyagokat tartalmaz, a Prestige esszenciák használata egyszerű, csupán semleges ízű alkoholhoz (például vodkához) kell keverni, összerázni és már fogyasztható is. Szinte bármelyik, boltban kapható rövid italhoz van Prestige esszencia, mellyel az eredetihez megszólalásig hasonló ital készíthető.

A Pálinkaüst.hu mostantól a Prestige hivatalos hazai kis- és nagykereskedése, így mostantól nálunk a gyártó teljes választéka megtalálható, sőt, viszonteladókat is kiszolgálunk.

Főbb kategóriák: gyümölcsbrandy (borpárlat, konyak)likőrtequilaginrumouzoabszintwhisky, fachips.

Tegyél te is egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

Virág eszenciák érkeztek

Virág aromák érkeztek! Rózsa, ylang-ylang, ibolya és jázmin ízben kaphatók ezek a kivonatok.

Különleges virág eszenciák érkeztek

A méltán közkedvelt Flavour Art természtes gyümölcs aromák mellett most már - mivel nagyon sokan kértétek - virág (rózsa, ylang-ylang, ibolya, jázmin), bourbon vanília, füst és tölgyfa aroma is kapható nálunk. A teljes Flavour Art választékunkat itt tekinthetitek meg.

Ahogy a többi esetében, ezek is használhatók süteményekbe, húsokhoz, jégkásába, jeges teába és természetesen alkoholba téve is.

Tippünk: próbáljátok ki az ízesített jégkockát, egy deci vízhez tegyetek 1-2 csepp Flavour Art-ot, és már mehet is a fagyasztóba.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - aroma csatornájára