fachips

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Cseresznye fachips, közepesen égetett, 40 gr
Cseresznyefából készült közepesen égetett fachips különlegesség. Virágos íz karamelles-vaníliás felhanggal. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Enyhén égetett fachips tölgyből
Enyhén égetett fachips tölgyből, mely a pálinkának vagy bornak kérmességet és édességet ad és színstabilitást biztosít. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Erősen égetett fachips tölgyből
Erősen égetett fachips komplex aromákkal, kávébarna színnel és ízzel, mely pörköltes ízt is ad a whiskynek, bornak vagy pálinkának. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Fehér akác fachips, közepesen égetett, 40 gr
Fehér akác fachips, mely sajátos, enyhén füstös ízt és sárgás árnyalatot ad a párlatnak. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Közepesen égetett fachips tölgyből
Közepesen égetett fachips tölgyből komplex aromákkal, karamelles színnel és ízzel, mely a pálinkának vagy bornak vaníliás ízt is ad. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Közepesen égetett fakocka tölgyből
Közepesen égetett fakocka komplex aromákkal, karamelles színnel és ízzel, mely a pálinkának vagy bornak vaníliás ízt is ad. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Natúr tölgyfachips limousine tölgyből
Natúr fachips a pálinkának vagy bornak gyümölcsösséget, testességet ad és színstabilitást biztosít. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft
Söröshordó chips tölgyből, 25 gramm, erősen égetett (édes)
Tölgyfa söröshordóból készült erősen égetett fachips intenzív ízekkel, erőteljes színezési hatással.
780 Ft
Söröshordó chips tölgyből, 25 gramm, közepesen égetett (friss)
Tölgyfa söröshordóból készült, közepesen égetett fachips, mely gyümölcsös-virágos aromájú. Közepesen égetett, csak lágyan színezi a párlatot.
780 Ft
Szelídgesztenye fachips, közepesen égetett, 40 gr
Szelídgesztenyéből készült, különleges fachips közepesen égetve. Páratlan, édes íz, narancstól pirosig terjedő szín. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
780 Ft

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: