Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
  • Receptek
  • A pálinkafőzés művészete
  • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
  • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
  1. Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
  1. Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Vissza

Sárgarépa aszalva – egészséges, házi snack vagy levesbetét aszalógéppel

Az szárított sárgarépa egy csodálatos dolog, mely használható levesbetétként, rágcsaként csomagolható a gyerekeknek (tapasztalatból mondom, a sárgarépát ilyen formában azok a gyerekek is szeretni szokták, akik egyébként se nyersen, se levesben nem szeretik), porítva pedig főzelékek egészséges sűrítőanyagaként vagy éppen krémleves egyszerű készítéséhez is kiváló.

Pálinkaüst
Pálinkaüst

Vékonyra szeletelt sárgarépa aszalásaA szárított sárgarépa aszalt fehérrépával és szárított hagymával vegyítve zöldségleves alapként is használható.

Vékonyra szeletelet sárgarépa megaszalvaEgy-egy tálcára kb. egy kiló hámozott, vékony csíkokra (julienne-re) vágott sárgarépa fér el úgy, hogy ne legyen túl sűrűn elhelyezve. A vékonyra szeleteléshez érdemes beszerezni valamilyen szeletelőgépet, de természetesen némi gyakorlással és egy jó késsel ez segédeszköz nélkül is megoldható.

Az így előkészített sárgarépát a P2 programon (vékonyra szeletelt zöldségek programja, 45°C) kb. 18 óra alatt, P3 programon (bio és nyers élelmiszerek szárításának programja, 40°C)  nyersételként kb. 20-24 óra alatt készül el.

Tárolni légmentesen záródó üvegben vagy simítózáras zacskóban érdemes, így kisebb mennyiségek is kivehetők belőle.

Próbáljátok ki ti is ezt az egyszerűen elkészíthető finomságot, nagyon nagy segítség, amikor egy leves elkészítéséhez csak fel kell forralni a vizet, beleszórni a szárított zöldségeket, esetleg tésztát is és már lehet is enni.

Jó étvágyat hozzá! 

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec és B.Master aszalógépek gyártójának (essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon illetve saját fotóink, receptjeink. Bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.

Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
  • Receptek
  • A pálinkafőzés művészete
  • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
  • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.