Leeresztő csap

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Műanyag leeresztő csap
Műanyag leeresztő csap
  • Műanyag leeresztő csap
  • Krómozott leeresztő csap tömítése
  • Műanyag leeresztő csap tömítése
  • Krómozott leeresztő csap
Cikkszám:
E-8090
Szállítási súly: 
0.05 kg
Sajátosságok: 
Műanyag.
Elérhetőség: 
Készleten
  • 4 200 Ft
Termékvariációk
Név
Elérhetőség
Ár
Raktáron
  • 4 200 Ft
Raktáron
  • 11 000 Ft

Hasonló termékek

Natúr tölgyfachips limousine tölgyből
Natúr fachips a pálinkának vagy bornak gyümölcsösséget, testességet ad és színstabilitást biztosít. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
Enyhén égetett fachips tölgyből
Enyhén égetett fachips tölgyből, mely a pálinkának vagy bornak kérmességet és édességet ad és színstabilitást biztosít. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
Erősen égetett fachips tölgyből
Erősen égetett fachips komplex aromákkal, kávébarna színnel és ízzel, mely pörköltes ízt is ad a whiskynek, bornak vagy pálinkának. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
Közepesen égetett fakocka tölgyből
Közepesen égetett fakocka komplex aromákkal, karamelles színnel és ízzel, mely a pálinkának vagy bornak vaníliás ízt is ad. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
Cseresznye fachips, közepesen égetett, 40 gr
Cseresznyefából készült közepesen égetett fachips különlegesség. Virágos íz karamelles-vaníliás felhanggal. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
Szelídgesztenye fachips, közepesen égetett, 40 gr
Szelídgesztenyéből készült, különleges fachips közepesen égetve. Páratlan, édes íz, narancstól pirosig terjedő szín. Kiváltható vele a fahordós érlelés.
Általános információk Üzletünk Szállítási határidő és díj
Nálunk nyugodtan felteheti kérdéseit, szeretettel látjuk akár érdeklődő, kezdő vagy profi. A szakértői kiszolgálás ezen a helyen mindenkinek jár.
 
A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.
 
Nincs minimális rendelési összeg vagy mennyiség.
A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében jelenleg csak hétfőtől péntekig 9 és 13 óra között lehetséges.
Kérdés vagy tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen.

A munknapokon 10 óráig leadott rendeléseket - amennyiben minden termék raktáron van -, még aznap becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak, így  következő munkanap Önnél lehet
 
Szállítási díjaink:
GLS csomagpontba: 1.600 Ft*
Házhoz szállítás: GLS futárszolgálattal, súlytól függően 1.990 Ft-tól.
*A GLS által vállalt maximális mérethatár erejéig (40 kg ill. 3 méter körméret), ezt követően szállítmányozó céggel szállítva, egyedi ár alapján.

Aroma, esszencia címkék

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: