esszencia

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Svéd csúcstechnika - nem aroma, esszencia!

Alkohol készítés másként

Mindenkinek vannak jól bevált likőr receptjei, és ki ne próbált volna már ágyas párlatot készíteni? De vajon mit tehetsz, ha valami mást is szeretnél kipróbálni?

Prestige svéd esszencia kiskeresekdelem és nagykereskedelem.Svédországban 30 éve ugyanezt a kérdést tette fel magának néhány fiatal, majd megalapították a "Prestige" márkát. Számtalan találmány - például az első turbó élesztő kifejlesztése - származik tőlük, valamint az alkoholkészítéshez használatos aromák terén is egy új, prémium minőséget alkottak. 

Az esszencia egy olyan kiemelkedő minőségű aroma, mely természetes kivonatokat tartalmaz, a vele elkészített ital minősége vetekszik az eredetiével. Mivel az eredetivel azonos íz- és zamatanyagokat tartalmaz, a Prestige esszenciák használata egyszerű, csupán semleges ízű alkoholhoz (például vodkához) kell keverni, összerázni és már fogyasztható is. Szinte bármelyik, boltban kapható rövid italhoz van Prestige esszencia, mellyel az eredetihez megszólalásig hasonló ital készíthető.

A Pálinkaüst.hu mostantól a Prestige hivatalos hazai kis- és nagykereskedése, így mostantól nálunk a gyártó teljes választéka megtalálható, sőt, viszonteladókat is kiszolgálunk.

Főbb kategóriák: gyümölcsbrandy (borpárlat, konyak)likőrtequilaginrumouzoabszintwhisky, fachips.

Tegyél te is egy próbát, tetszeni fog az eredmény!

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák

Feliratkozás RSS - esszencia csatornájára