Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
  • Receptek
  • A pálinkafőzés művészete
  • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
  • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
  1. Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
  1. Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Vissza

Thai zöld curry – egészséges, gyors otthoni curry recept 8 perc alatt, a zacskós fast food helyett

Nyolc perc alatt elkészíthető egészséges gyorsétel a zacskós fast food helyett

Az illatok, ízek keleti kavalkádja egy tálban - különleges recept, mely alapján elkészítheted saját "zacskós" levesedet vagy curry-det. Fogyasztás előtt pedig elég nyolc perc, némi forró víz és tálalhatod is.

Pálinkaüst
Pálinkaüst

Zöld curry gyorsétel egészségesen elkészítve, aszalóvalAz előre elkészített szárított curryből pillanatok alatt elkészíthető a finom és egészséges meleg étel.

Forralj 300 ml vizet (ha levest szeretnél inkább belőle, akkor többet), majd add hozzá az összes hozzávalót. Főzd 3 percig, fedd le, és hagyd 5 percig állni. Ha még pikánsabb ételt szeretnél, add hozzá még fél citrom vagy egy lime levét.

Mivel ilyen egyszerűen elkészthető akár táborozásokon is használható.

A zacskós leves hozzávalói (egy személyre):

  • 15 gr szárított zöldbab (előfőzött zöldbab P2 programon szárítva 12 órán át)
  • 15 gr szárított gomba (szeletelt gomba P2 programon szárítva 12 órán át)
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál szárított thai zöld curry (használhatsz helyette klasszikus indiai curry-t is)
  • 2 evőkanál porított kókusztej (bármelyik keleti szaküzletben beszerezhető)
  • 50 gr aprított, szárított marhahús (csíkokra vágott marhahús serpenyőben zsiradék nélkül megpirítva majd P4 programon 12 órán át szárítva)

Az elkészített hozzávalókat egyszerűen öntsd légmentesen zárható üvegbe vagy más, légmentesen záródó tartóba (akár egy simítózáras tasak is meteszi). A szárított hús miatt fél évig áll el, ha hús nélkül készíted, egy évig felhasználható.

Jó étvágyat hozzá!

Zöld curry gyorsétel elkészítése - csak egy aszalógépre van szüksége és forró vízre!

A fotók és az eredeti szöveg fordítása a Biosec és B.Master aszalógépek gyártójának (essiccare.com) szíves hozzájárulásával jelennek meg oldalunkon illetve saját fotóink, receptjeink. Bármilyen nemű másolás, továbbadás csak a jog eredeti tulajdonosának hozzájárulásával lehetséges.

Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
  • Receptek
  • A pálinkafőzés művészete
  • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
  • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.