Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl) könyv borítója
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)
4 400 Ft
  1. Könyvek
  1. Könyvek

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)

Cikkszám: 
9789632866017
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl) könyv borítója
Készleten
4 400 Ft
Sertés, marha, juh, nyúl házi vágása, bontása, hurka- és kolbászkészítés, tárolás. 94 oldalas, keménytáblás, lépésről lépésre fotózott útmutató.
Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

Hús a saját udvarodból – otthoni vágás és feldolgozás könyvben
A „Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés” című könyv a háztáji húsfeldolgozás teljes folyamatát mutatja be – nemcsak gyakorlott olvasóknak, hanem kezdőknek is. Sertés, marha, juh és nyúl feldolgozásának részletes, illusztrált leírását tartalmazza. A szerző bemutatja a vágás, bontás, a húsrészek szétválogatásának lépéseit, valamint az ezekből készíthető hurkák, kolbászok, zsír- és töltelékáruk előállítását is.

Mit tanulhatsz meg a könyvből?

  • Sertésvágás lépései színes és fekete-fehér fotókkal
  • Marha, juh és nyúl bontásának módszerei
  • Milyen húsrészből mit készíthetünk
  • Kolbász, hurka, zsír, szalonna feldolgozás házilag
  • A hús eltartásának lehetőségei: füstölés, hűtés, fagyasztás
  • A hagyományos paraszti tudás átörökítése modern nyelven

A könyv gyakorlati szemlélettel készült, és nemcsak szakmai tanácsokat ad, hanem érthetően, lépésről lépésre vezeti végig az olvasót a húsfeldolgozás teljes menetén.


Könyvadatok:

  • Szerző/Kiadó: Mezőgazda Kiadó
  • Oldalszám: 94 oldal
  • Kötés: Keménytáblás, cérnafűzött
  • Kiadás éve: 2011
  • ISBN: 9789632866017
  • Típus: Szakkönyv, illusztrált útmutató


Mit mondanak rólunk mások?

Olvasd el vásárlóink valós tapasztalatait és véleményeit a Pálinkaüst termékeiről és szolgáltatásáról a Google-on!
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta megbízható partnerei lehetünk otthoni és kisüzemi pálinkafőzőknek, illóolaj lepárlóknak, kézműves élelmiszer készítőknek és a gasztronómia szerelmeseinek.

∗ Kattints ide és tekintsd meg, milyen véleményeket írtak rólunk a Google-on »

Adatok
Gyártó:
Mezőgazda Kiadó
Tömeg:
300 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Blog
    Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.