Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv borítója
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése
4 800 Ft
  1. Könyvek
  1. Könyvek

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

Cikkszám: 
9789632866024
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv borítója
Készleten
4 800 Ft
Otthoni hurka, kolbász, szafaládé vagy szalámi? Ez a 155 oldalas receptkönyv részletes, kipróbált útmutatókat ad minden szinthez – kezdőtől haladóig.
Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

Kolbászkészítés otthon – hagyományosan, egyszerűen, ízesen
A „Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése” című könyv egy alapmű minden házi húskészítő számára. Legyen Ön kezdő vagy gyakorlott, ebben a 155 oldalas, keménytáblás kötetben részletes, lépésről lépésre leírt receptek, elkészítési módok és füstölési tanácsok segítenek abban, hogy hurka, kolbász, szafaládé, párizsi vagy akár szalámi is készülhessen otthon, egyszerű eszközökkel.

A szerző kipróbált és működő recepteket közöl, és gyakran kiegészíti azokat hasznos tudnivalókkal az alapanyagokról (pl. húsfajták, fűszerezés, adalékanyagok), valamint a házi körülmények közötti előállítás fontos szabályairól.

A könyvből megtanulható többek között:

  • hogyan készül a hagyományos májas hurka vagy véres hurka
  • mitől lesz igazán jó a kolbász és hogyan füstöljük
  • hogyan készül a házi szafaládé vagy akár a kemény szalámi
  • hogyan fűszerezzünk és sózzunk megfelelően
  • mik azok az alapelvek, amiket mindig be kell tartani

A receptek rugalmasak: a mennyiségeket és alapanyagokat a saját ízléshez lehet igazítani – a szerző minden receptnél segít eligazodni a lényegi szabályok és a szabadon variálható elemek között.


Könyvadatok:

  • Oldalszám: 155
  • Borító: Keménytáblás
  • Témakör: Húskészítés, gasztronómia, házi ételek
  • Ajánlott: Kezdőknek és haladóknak, húsimádóknak, füstöléskedvelőknek


Mit mondanak rólunk mások?

Olvasd el vásárlóink valós tapasztalatait és véleményeit a Pálinkaüst termékeiről és szolgáltatásáról a Google-on!
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta megbízható partnerei lehetünk otthoni és kisüzemi pálinkafőzőknek, illóolaj lepárlóknak, kézműves élelmiszer készítőknek és a gasztronómia szerelmeseinek.

∗ Kattints ide és tekintsd meg, milyen véleményeket írtak rólunk a Google-on »

Adatok
Gyártó:
Sziget Könyvkiadó
Tömeg:
150 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Blog
    Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.