Húsfüstölő, halfüstölő

Otthoni húsfüstölő, kolbászfüstölő, halfüstölő, sajtfüstölő

Füstölt hal - ezt is elkészítheti otthon a mi füstölőinkkel!A gyorsérlelésű sonkák elterjedésével a hagyományos, füstölt parasztsonkához egyre nehezebb hozzájutni.

Gondolt már rá, milyen jó volna otthon elkészíteni a füstölt húst, halat vagy éppen a húsvéti sonkát?

Napról napra több ember jön rá, hogy valódi füstölt sonkát és kolbászt otthon is egyszerű készíteni. Nem kell hozzá más, mint a nyersanyag, némi fűszer és egy húsfüstölő. Egy húsfüstölővel ráadásul nem csak a sonkát lehet készíteni, hanem füstölt halat, kolbászt, szalonnát, sajtot - vagy akár füstölt tojást is.

Típusok:

Fedezze fel az otthoni füstölést, és készítse el saját szája íze szerint az asztalára kerülő ételeket.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
Kicsi és mégis kiváló kidolgozású modell, mellyel egyszerre két szinten füstölni és sütni is lehet. A fogójában lévő beépített huzatszabályozóval egyszerűen szabályozható a füstképződés.
Bükkfa faliszt füstöléshez
Füstöléshez használható bükkfa faliszt és faapríték, mely aranysárgára füstöl.
Füstgenerátor több méretben
Füstgenerátor, mellyel pillanatok alatt lehet hidegfüstöt előállítani. Akár a saját készítésű füstölőszekrényhez is csatlakoztatható, könnyen kezelhető készülék.
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)
A házi vágás című könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle.
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Részletes és érthetően fogalmazott könyv a húsfüstölés mikéntjéről, pontos receptekkel és a füstölés módjának alapos leírásával.
Kültéri mobil füstölő szekrény, kihúzható-összecsukható
Mobil húsfüstölő változtatható magassággal. Ideális választás, ha várhatóan sokszor viszi majd magával.
Mobil húsfüstölő szekrény
Húsfüstölő sonka, kolbász, szalonna, hal, sajt és minden más finomság füstöléséhez. Hidegfüstöléshez és melegfüstöléshez is használható.
Kültéri nagy méretű mobil húsfüstölő szekrény, nemesacél
Kültéri nagy méretű húsfüstölő nemesacélból tartozékokkkal együtt sonka, szalonna, hús, kolbász, sajt és hal füstöléséhez.
Hidegfüstölő betét, nemesacél
Rácsok, kampók, hőmérők, fűtőszálak és egyéb tartozékok, kiegészítők a füstölőkhöz.

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák