Húsfüstölő, halfüstölő


Üzletünk címe: XI. kerület, Bocskai út 77-79, B2 bejárat, 2. emelet.
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között.

 

Otthoni húsfüstölő, kolbászfüstölő, halfüstölő, sajtfüstölő

Füstölt hal - ezt is elkészítheti otthon a mi füstölőinkkel!A gyorsérlelésű sonkák elterjedésével a hagyományos, füstölt parasztsonkához egyre nehezebb hozzájutni.

Gondolt már rá, milyen jó volna otthon elkészíteni a füstölt húst, halat vagy éppen a húsvéti sonkát?

Napról napra több ember jön rá, hogy valódi füstölt sonkát és kolbászt otthon is egyszerű készíteni. Nem kell hozzá más, mint a nyersanyag, némi fűszer és egy húsfüstölő. Egy húsfüstölővel ráadásul nem csak a sonkát lehet készíteni, hanem füstölt halat, kolbászt, szalonnát, sajtot - vagy akár füstölt tojást is.

hidegfüst generátor nagyon egyszerűen hasznáható, bármilyen smoker-hez, füstölő szekrényhez és füstölő helyiséghez használható, és hideg füstöt állít elő.

Fedezze fel az otthoni füstölést, és készítse el saját szája íze szerint az asztalára kerülő ételeket.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Bükkfa faapríték füstgenerátorhoz
Füstöléshez használható bükkfa faliszt és faapríték, mely aranysárgára füstöl.
1 200 Ft
Füstgenerátor több méretben
Füstgenerátor, mellyel pillanatok alatt lehet hidegfüstöt előállítani. Akár a saját készítésű füstölőszekrényhez is csatlakoztatható, könnyen kezelhető készülék.
67 000 Ft
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
3 800 Ft
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)
A házi vágás című könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle.
3 800 Ft
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
4 200 Ft
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Részletes és érthetően fogalmazott könyv a húsfüstölés mikéntjéről, pontos receptekkel és a füstölés módjának alapos leírásával.
3 000 Ft
Nemesacél gégecső a hidegfüst elvezetéséhez
Különböző tartozékok, kiegészítők a füstgenerátorokhoz.
6 000 Ft
Lapos rács, krómozott
Rácsok, kampók, hőmérők, fűtőszálak és egyéb tartozékok, kiegészítők a füstölőkhöz.
2 800 Ft

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák