Húsfüstölő, halfüstölő

Nemzeti ünnep és szabadság miatt üzletünk augusztus 20 és 24 között zárva lesz.
Előre is köszönjük megértésüket.

Otthoni húsfüstölő, kolbászfüstölő, halfüstölő, sajtfüstölő

Füstölt hal - ezt is elkészítheti otthon a mi füstölőinkkel!A gyorsérlelésű sonkák elterjedésével a hagyományos, füstölt parasztsonkához egyre nehezebb hozzájutni.

Gondolt már rá, milyen jó volna otthon elkészíteni a füstölt húst, halat vagy éppen a húsvéti sonkát?

Napról napra több ember jön rá, hogy valódi füstölt sonkát és kolbászt otthon is egyszerű készíteni. Nem kell hozzá más, mint a nyersanyag, némi fűszer és egy húsfüstölő. Egy húsfüstölővel ráadásul nem csak a sonkát lehet készíteni, hanem füstölt halat, kolbászt, szalonnát, sajtot - vagy akár füstölt tojást is.

Típusok:

Fedezze fel az otthoni füstölést, és készítse el saját szája íze szerint az asztalára kerülő ételeket.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

Asztali füstölő hal és kolbász füstöléséhez
Kicsi és mégis kiváló kidolgozású modell, mellyel egyszerre két szinten füstölni és sütni is lehet. A fogójában lévő beépített huzatszabályozóval egyszerűen szabályozható a füstképződés.
11 400 Ft
Bükkfa faliszt füstöléshez
Füstöléshez használható bükkfa faliszt és faapríték, mely aranysárgára füstöl.
590 Ft
Füstgenerátor több méretben
Füstgenerátor, mellyel pillanatok alatt lehet hidegfüstöt előállítani. Akár a saját készítésű füstölőszekrényhez is csatlakoztatható, könnyen kezelhető készülék.
49 000 Ft
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
2 900 Ft
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)
A házi vágás című könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle.
3 500 Ft
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
3 500 Ft
Kávédaráló és fűszermalom, Zassenhaus
A német Zassenhaus gyár kávédarálójával Ön is élvezheti a frissen őrölt kávészemekből készült kávé élményét. Eredeti Zassenhaus precíziós őrlőmű különleges kerámiából, melyre a Zassenhaus 10 év garanciát ad. Ezt a minőséget máshol nem találja meg. Adagoló részébe egyszerre 30 gramm kávé tölthető, a kívánt finomsági fokozat fokozatmentesen beállítható. Fűszermalomként is használható. Bükkfából készült tartós és robusztus darab, mely mindennapos használat mellett is hosszú életű lesz. Felső része fémből készült, melyen egy finoman működő tolóajtó mögött.
19 900 Ft
Kültéri mobil füstölő szekrény, kihúzható-összecsukható
Mobil húsfüstölő változtatható magassággal. Ideális választás, ha várhatóan sokszor viszi majd magával.
29 900 Ft
Mobil húsfüstölő szekrény
Húsfüstölő sonka, kolbász, szalonna, hal, sajt és minden más finomság füstöléséhez. Hidegfüstöléshez és melegfüstöléshez is használható.
43 000 Ft
Mobil kolbászfüstölő
Húsfüstölő kolbász, angolna, pisztráng füstöléséhez.
39 900 Ft
Kültéri nagy méretű mobil húsfüstölő szekrény, nemesacél
Kültéri nagy méretű húsfüstölő nemesacélból tartozékokkkal együtt sonka, szalonna, hús, kolbász, sajt és hal füstöléséhez.
125 000 Ft
Nemesacél húsfüstölő beltéri használatra
Hőszigetelt nemesacél beltéri füstölő kéménybe köthető füstkivezetővel sonka, kolbász, szalonna, hal, sajt és minden más füstöléséhez.
134 000 Ft
Hidegfüstölő betét, nemesacél
Rácsok, kampók, hőmérők, fűtőszálak és egyéb tartozékok, kiegészítők a füstölőkhöz.
6 400 Ft