Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Élesztőtáp 10 grammos zacskóban
Élesztőtáp
300 Ft
  1. Cefre készítése
  1. Cefre készítése

Élesztőtáp

Cikkszám: 
A-0226
Élesztőtáp 10 grammos zacskóban
Élesztőtáp 100 gr-os műanyag dobozban
Élesztőtáp nagy kiszerelésben
Élesztőtáp 10 grammos zacskóban
Élesztőtáp 100 gr-os műanyag dobozban
Élesztőtáp nagy kiszerelésben
Készleten
300 Ft

Élesztőtáp a fajélesztő gyors szaporodásához és a jobb alkoholkihozatalhoz. Különösen ajánlott hibás gyümölcsöt tartalmazó cefréhez. Adagolás: 20–40 g / 100 liter.

Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

Erőteljesebb erjedés, tisztább ízek – élesztőtáp cefréhez és borhoz

Az élesztőtáp olyan összetevőket tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a fajélesztő sejtek megfelelő szaporodásához és anyagcseréjéhez. Megfelelő tápanyagellátással az élesztő hatékonyabban dolgozik, így gyorsabban beindul az erjedés, és a folyamat során jobb alkoholtartalom és tisztább ízprofil érhető el.

Különösen fontos az élesztőtáp alkalmazása, ha:

  • hibás gyümölcs is került a cefrébe
  • magas alkoholtartalmat célzunk meg (desszertbor, pálinkacefre)
  • stabil és kiszámítható erjedést szeretnénk

Adagolási javaslat:

  • Gyümölcsborokhoz (max. 10% alkoholtartalom): max. 20 g / 100 liter
  • Desszertbor, pálinkacefre (13% felett): max. 40 g / 100 liter
  • Szőlőborhoz: max. 30 g / 100 liter

Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget, mert a túladagolás nem növeli a hatékonyságot.


Használati útmutató:

  1. A kívánt mennyiséget a gyümölcs aprítása vagy a lé préselése után adagolja
  2. Alaposan keverje el az erjesztendő gyümölcsben vagy mustban
  3. Ezt követően adja hozzá a fajélesztőt

A zacskót mindig azonnal zárja vissza, a nedvesség tönkreteheti a tápanyagot. Tárolás: hűvös, száraz helyen


Előnyök:

  • Segíti a fajélesztő gyors elszaporodását
  • Növeli az alkoholkihozatalt
  • Stabilizálja az erjedést
  • Javítja az ízek megmaradását
  • Különösen hasznos hibás gyümölcsnél vagy magas cukortartalom esetén


Mit mondanak rólunk mások?

Olvasd el vásárlóink valós tapasztalatait és véleményeit a Pálinkaüst termékeiről és szolgáltatásáról a Google-on!
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta megbízható partnerei lehetünk otthoni és kisüzemi pálinkafőzőknek, illóolaj lepárlóknak, kézműves élelmiszer készítőknek és a gasztronómia szerelmeseinek.

∗ Kattints ide és tekintsd meg, milyen véleményeket írtak rólunk a Google-on »

Adatok
Gyártó:
Paul Arauner GmbH.
Tömeg:
10 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Blog
    Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.