Arab pálinkafőző

Arab pálinkafőző
Arab pálinkafőző
  • Arab pálinkafőző
  • Arab pálinkafőző

Szállítási információk

A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is.

A termék beérkezését követően üzletünkben átvehető, illetve kiszállítjuk Önnek.

Cikkszám:
E-0711
114 000 Ft
Szállítási súly: 
5 kg
Sajátosságok: 
Magasság kb. 55 cm, szélesség kb. 90 cm, mélység kb. 27 cm.
Szállítási idő: 
Készleten

Kézzel kovácsolt vörösréz CopperGarden pálinkafőző, mely ideális választás ízben gazdag alkoholfélék készítéséhez.

A lepárló három részből áll, a forrasztott üstből, a hosszú és széles arab sisakból, melyből oldalt kerül kivezetésre a páracső, és a hűtőből, mely integrált hűtőspirállal és természetesen víz be- és kivezetési lehetőséggel rendelkezik.

Az arab sisak különlegesen rafinált felépítésű. A sisakban keletkező kondenzátumot középtájon egy felfogó gyűrű közvetlenül a lejtő páracsőbe vezeti. Ezzel a módszerrel különlegesen illatos és zamatos pálinka és egyéb párlat készíthető. A sisak hűtésével (ez történhet például hideg víz spriccelésével vagy télen egy kint végzett lepárlással) növelhető a keletkező párlat alkoholszázaléka. Némi improvizációs tehetséggel a sisak nyaka aromakosárként is használható.

Figyelem: a hatályos jogszabályok alapján magánszemélyek kizárólag pálinka és borpárlat készítésére használhatják lepárlójukat, másmilyen alkoholtermék előállítására csak adóraktári engedéllyel használható. 100 literes üstméret feletti készülék vásárlása előtt 15 nappal a területileg illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz a vásárlónak be kell jelentenie vételi szándékát.

Minden lepárlónkat egy magyar nyelvű, 16 oldalas és képekkel is bőségesen ellátott használati útmutatással szállítjuk, melyben az ápolás, a tisztítás és a lepárlás részleteit is leírjuk. Ezek betartásával lepárlóink akár több generáción át is használatban maradhatnak.

Az összes CopperGarden® lepárló kadmium- és ólom mentes forrasszal készül, kizárólag élelmiszerbarát anyagokból.

Nemzetközi EC megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Ingyenes kiszállítás az ország teljes területére, 3 év teljes körű garancia.

Hasonló termékek