Könyvek

 

Üzletünk címe: XI. kerület, Hídvég u. 4. GoogleMaps Tel.: +36 20 390 5475
Üzletünk december 7-én és 14-én (szombaton) zárva tart.
Személyes átvétel: hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 között. 

Általunk is olvasott és jónak talált könyvek a lepárlás, a pálinkafőzés témájáról valamint az élelmiszerek otthoni elkészítéséről.

Rendezés ár szerint csökkenő növekvő

A tradicionális lepárlás művészete - pálinkafőzés, lepárlás, illóolajok és további témák... könyv
Érthetően íródott szakkönyv azoknak, akik szeretnének elmélyülni a hagyományos pálinkafőzés valamint az illóolaj kinyerés rejtelmeiben.
3 900 Ft
Állatorvosi szótár - Magyar-latin-angol-német
Állatorvosi szótár latin, német, angol, magyar nyelven. Kiválóan használható, nagyszerűen szerkesztett szakszótár.
16 000 Ft
Füstölés - hús, kolbászféleségek, hal
A könyv bemutatja a meleg- és hidegfüstölési eljárást és a szükséges eszközöket, tanácsot ad a megfelelő minőségű fa illetve forgács beszerzéséhez. Ezenkívül recepteket közöl a különböző húsfélék, kolbászfélék és halak elkészítéséhez.
3 800 Ft
Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés (sertés, marha, juh, nyúl)
A házi vágás című könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle.
3 800 Ft
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése könyv
Szeretne otthon hurkát, kolbászt, szafaládét vagy mondjuk szalámit készíteni? Kipróbált receptekkel teli könyv számtalan hasznos tanáccsal.
4 200 Ft
Húsfélék pácolása és füstölése - a sonkától az oldalasig könyv
Részletes és érthetően fogalmazott könyv a húsfüstölés mikéntjéről, pontos receptekkel és a füstölés módjának alapos leírásával.
3 000 Ft
Milyen madár ez? - madárhatározó könyv
Zsebméretű, kirándulásokhoz is kiváló madárhatározó könyv színes fotókkal
1 900 Ft

Oldalunkon a következő témákkal foglalkozunk: