Üdvözöljük webáruházunkban, a minőségi aromák, élesztők, pálinkafőzők és gyümölcsfeldolgozó eszközök szakértőjénél!

Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

Kategóriák
Pálinkaüst Webshop

Kérdése van? +36203905475

  • Kategóriák
    • Aroma, esszencia
    • Cefre készítése
    • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
    • Pálinka és bor szűrés
    • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
    • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
    • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
    • Illóolaj lepárlás eszközei
    • Mérőeszközök
    • Hidegfüst generátorok és tartozékok
    • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
    • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
    • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
    • Könyvek
    • Ajándéktárgyak
  • Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Amiláz enzim GA 500 kis kiszerelés, 150 liter cefréhez
Amiláz keményítő bontó enzim GA 500
2 400 Ft
  1. Cefre készítése
  1. Cefre készítése

Amiláz keményítő bontó enzim GA 500

Cikkszám: 
ga500
Amiláz enzim GA 500 kis kiszerelés, 150 liter cefréhez
1 literes kiszerelésű GA 500 amiláz enzim
Amiláz enzim GA 500 kis kiszerelés, 150 liter cefréhez
1 literes kiszerelésű GA 500 amiláz enzim
Készleten
2 400 Ft

GA 500 amiláz enzim – Keményítő bontó enzim

Alkalmas gabonacefrék, burgonya alapú cefrék, sörfőzés és gabonatej készítéséhez. Tartalmaz alfa-amilázt és glükóamilázt.

Erjeszthető cukrokká alakítja a keményítőt.

Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
Részletek

GA 500 Amiláz Enzim – Keményítő Bontó Enzim Gabonacefréhez, Sörfőzéshez és Gabonatej Készítéséhez

A GA 500 amiláz enzim egy speciálisan kifejlesztett enzimkeverék, amely hatékonyan bontja le a keményítőt erjeszthető cukrokká. Ideális választás gabonacefrék (pl. búza, árpa), burgonya alapú cefrék, sörkészítés és gabonatej otthoni előállítása során.

Jellemzők:

  • Összetevők: Alfa-amiláz és glükóamiláz (amilo-glükózidáz)
  • Kiszerelés: 30 ml vagy 1 liter
  • Felhasználás: 150 liter (30 ml) vagy 5.000 liter (1 liter) keményítő tartalmú cefréhez
  • Hőmérséklet-tartomány: 70–75°C
  • Időtartam: legalább 2 óra
  • Alkalmazás: Sörfőzéshez, whisky és vodka előállításhoz, gabonatej készítéséhez

Használati útmutató:

  1. Melegítse fel a gabona- vagy burgonya cefrét 70–75°C-ra.
  2. Adjon hozzá 8–10 csepp GA 500 enzimet 1 liter cefréhez.
  3. Tartsa ezt a hőmérsékletet legalább 2 órán keresztül, folyamatos keverés mellett.
  4. A keményítő bontásának ellenőrzéséhez végezzen jód tesztet: ha a keverék lilára színeződik, a keményítő még nem bontódott le teljesen.
  5. A kész cefrét indítsa el gabonacefréhez való élesztővel, majd párolja le a kívánt alkoholtartalom eléréséhez.

Gabonatej recept:

  • 50 g hántolt zab
  • 1,1 liter víz
  • Csipet só
  • Pár csepp olaj
  • 8–10 csepp GA 500 enzim

Főzze össze a zabot a vízzel, sóval és olajjal. Miután lehűlt 70–75°C-ra, adja hozzá az enzimet, majd turmixolja össze. Hagyja lassan kihűlni, és fogyasztható is. Természetesen más gabonafélékből, kókuszból, mandulából, stb. is készíthető.



Mit mondanak rólunk mások?

Olvasd el vásárlóink valós tapasztalatait és véleményeit a Pálinkaüst termékeiről és szolgáltatásáról a Google-on!
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta megbízható partnerei lehetünk otthoni és kisüzemi pálinkafőzőknek, illóolaj lepárlóknak, kézműves élelmiszer készítőknek és a gasztronómia szerelmeseinek.

∗ Kattints ide és tekintsd meg, milyen véleményeket írtak rólunk a Google-on »

Adatok
Gyártó:
C. Schliessmann GmbH & Co. KG
Tömeg:
90 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Copper Age Kft.
  • 1115 Budapest, Hídvég u. 4.
  • +36203905475
  • kerdes@palinkaust.hu

 

Közvetlen üzletünk előtt ingyenes parkolóval várjuk Önöket!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 9:00-13:00 között, ezen felül flexibilisen, egyéni kérésre.

  • facebook

  • instagram

  • youtube

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

ÉRTESÜLJÖN
ÚJDONSÁGAINKRÓL

Hírlevélre feliratkozóinknak rendszeresen küldünk újdonságainkról, aktualitásainkról értesítést.

Feliratkozás
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
paypal
  • Aroma, esszencia
  • Cefre készítése
  • Szeszfokoló, mustfokoló, borfokoló
  • Pálinka és bor szűrés
  • Dugózók, dugók, hőzsugor fóliák palackokhoz
  • Cefréző és gyümölcslétároló tartályok, kiegészítők
  • Lepárlók – illóolajhoz és pálinkafőzéshez
  • Illóolaj lepárlás eszközei
  • Mérőeszközök
  • Hidegfüst generátorok és tartozékok
  • Gyümölcsfeldolgozás és lényerés
  • Aszalógépek háztartási és ipari használatra
  • Konyhai eszközök és vörösréz edények főzéshez, sütéshez
  • Könyvek
  • Ajándéktárgyak
  • Blog
    Blog
    • Összehasonlító tesztek és vásárlási tanácsok
    • A pálinkafőzés művészete
    • Bevezetés az illóolajok kinyerésébe
    • Aszalás otthon és nagyüzemi méretben
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.