Drága az alkohol - készítse el otthon, házilag!

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Főként nagyobb családi események, például esküvő szervezésénél jelentős kiadás az alkohol - sör, bor, pálinka, likőrök - megvásárlása.

Továbbra is igaz, hogy saját fogyasztásra évente és háztartásonként 100 liter 43%-os pálinkát jövedékiadó mentesen készíthet, valamint sör készítésére is legálisan van lehetőség.

Likőröket, whiskyt, ouzot, rumot, konyakot (brandy-t), gin-t (boróka pálinkát), vagy éppen a nagyon kedvelt tequilát pedig semleges ízű alkohol és speciális, kifejezetten alkoholfélék ízesítésére szolgáló természetes aromák segítségével készíthet legálisan és olcsón, kiváló minőségben. Az abszint eszenciánk például független szakmai tesztelők szerint olyan jó, hogy vele a cseh absinth-hoz hasonló izű, de azoknál jobb minőségű ital állítható elő!

Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, valódi eszenciákból, melyekkel Ön is elkészítheti kedvenc italát: ez nem csak szórakoztató elfoglaltság, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani. Kedvenc italából egy palacknyi így, ha a semleges ízű alkoholt is Ön készíti el, legfeljebb egy-két ezer forintba kerül. Próbálja ki, megéri!

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák