Citrommal ízesített só

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége jelenleg munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen. Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, most személyes találkozó helyett telefonon (20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Az aszalógép a konyhában olyan, mint a kisgyereknek egy játék: mindig örömet szerez. :)

Most éppen egy egyszerű, és a későbbi főzés-sütés során kiválóan használható ízesítőt készítünk, melyet halételek kiegészítésére - vagy csak úgy, a citromkarikákat önmagában, dekorációként is használhatjuk.

Citrom szelet aszalás otthonHozzávalók:

  • (bio) citrom

Elkészítése a hozzávaló listához hasonlóan rövid és egyszerű: a megmosott citromokat vágd 5-6 mm vastagságúra és P2-es programon szárítsd meg.

Akár így, önmagában is használható, de szerintem a legjobb egy üvegbe, sórétegek közé tenni, csodálatosan finom lesz tőle a só (és persze a citromot is fel tudod használni később belőle. :)

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák