Ital receptek

 

Személyes átvétel jelenleg szerdánként, 9:00 és 13:00 között lehetséges (XI., Bocskai út 77-79, B2/240).

Kérdés, tanácsadás kérés esetén kérjük, személyes találkozó helyett telefonon (06 20/390-5475) vagy e-mailen keressenek minket, szívesen állunk rendelkezésükre. 

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

 

Saját készítésű likőr, cider, koktél? Könnyen elkészíthető receptek!

Saját maga otthon akár konyakot is készíthet!A legtöbb üzletekben kapható alkohol otthon is könnyen elkészíthető, a minősége, íze pedig a recept gondos követésével legalább olyan lesz, mint az eredetié.

Koktél, likőr, rum - tőlünk megtudod, hogyan készítheted el otthon található összetevőkből. Gyümölcsből az egészséges gyümölcsleven kívül mustot, bort, pezsgőt és cidert is előállíthatsz. Pálinkát továbbra is készíthetsz otthon, valamint sör készítésére is lehetőséged van. Ráadásul a jövedéki adó emelésével az üzletekben minden alkoholféle ára jelentősen drágult, egyre inkább megéri otthon elkészíteni az italokat.

Likőröket - például keserű-, kávé-, krém-, tojás- vagy mogyorólikőrt - pedig ha az otthoni elkészítése bonyolultnak tűnik a számodra, semleges ízű alkohol és speciális, kifejezetten alkoholfélék ízesítésére szolgáló aromák segítségével is készíthetsz. Rendkívül széles választékot kínálunk különböző, valódi eszenciákból és aromákból, melyekkel te is pillanatok alatt elkészítheted a kedvencedet: ez nem csak szórakoztató, hanem rengeteg pénzt is meg lehet vele takarítani.

Kedvenc italodból egy palacknyi így, ha a semleges ízű alkoholt is te készíted el, legfeljebb egy-két ezer forintba kerül!

Pálinkás, aszalásos, illóolaj lepárlásos, füstöléses témák